2020 08 26 7

Studentenleven Eloise opeens in de schijnwerpers

Woensdag heeft gravin Eloise de keerzijde ervaren van haar bekendheid op sociale media. Volgens de mediawet ‘wie aandacht vraagt, kan aandacht verwachten’ publiceerde Weekend een uitgebreide serie foto’s van de ontspannen rokende Eloise tijdens de eerste dagen van haar nieuwe hotelschoolopleiding in Amsterdam.

‘‘Eloise geniet van het studentenleven’’, meldde het weekblad, dat de oudste dochter van prins Constantijn ook op de voorpagina zette. De 18-jarige Eloise had dinsdag zelf heel andere beelden naar buiten gebracht: van haar bureau en computer in haar kamer op de campus, waar ze naar eigen zeggen hard aan het studeren was. ‘Werk, werk, werk’, gaf de studente als commentaar. Ze is zaterdag begonnen in Amsterdam aan de hotelschool The Hague – de opleiding heeft twee vestigingen.

Nogal een contrast met het beeld van ‘drank, sigaretten en jongens’ dat door Weekend naar buiten is gebracht. Het roken was in elk geval in tegenspraak met een stellige uitspraak van oma prinses Beatrix die in juni in Baarn bij een bezoek aan de speeltuin daar vertelde dat geen van haar kleinkinderen rookte. Eloise, die in korte tijd op Instagram 146.000 volgers heeft gekregen, is in tegenstelling tot haar ouders overigens geen lid van het Koninklijk Huis, maar natuurlijk wel van de koninklijke familie.

Lees ook:

‘Liefdesbaby’ van Camilla en Charles blijft hopen op erkenning

Meer lezen over royals? Bestel snel uw digitale versie van Royalty.

Bron: ANP.  Beeld: Instagram @eloisevanoranje.

Geef een reactie

Gerelateerde artikelen