Madeleine

Zo hengelt Zweden Chris O’Neill binnen

De echtgenoot van prinses Madeleine en vader van haar kinderen, Chris O’Neill, is steeds vaker in Zweden te zien.

Het is bekend dat Chris O’Neill, de man van prinses Madeleine, liever gewoon met zijn gezin in Miami, Florida zou blijven wonen. Ver weg van alle verplichtingen en plichtplegingen in het vaderland van prinses Madeleine.

Maar hij heeft nu eenmaal ingestemd met een verhuizing naar de koninklijke stallen in Stockholm, dus zit er weinig op dat aanpassen en glimlachen.

Zomer

Beetje bij beetje wordt O’Neill binnengehaald, zien we deze zomer. Het ziet er zelfs naar uit dat prinses Madeleine en haar gezin bezig zijn aan een nieuw record aanwezigheid in Zweden.

Prinses Madeleine en Chris O’Neill vierden niet alleen de nationale feestdag van Zweden op 6 juni, maar ook de 46e verjaardag van prinses Victoria op 14 juli. Behoorlijk opvallend, want in het verleden heeft hij regelmatig verstek laten gaan. Daarna ging hij gezellig mee met de koninklijke familie op zomervakantie op het eiland Öland. Inclusief concertbezoek en boottocht.

Was

Prinses Madeleine, haar man en hun drie kinderen prinses Leonore, prins Nicolas en prinses Adrienne zijn nog steeds niet in Miami, maar in Zweden. Dit werd bevestigd door een privéfoto afgelopen weekend, waarop Chris te zien is terwijl hij de was naar ‘Royal Dry Cleaning and Tailoring’ brengt in de wijk Östermalm.

Dat is nog niet alles. Op 14 september wordt het paar verwacht bij de jubileumvoorstelling van de Koninklijke Opera in het Paleistheater Drottningholm, op 15 september zullen ze onder andere het jubileumbanket ter ere van de 50 jaar die Carl Gustaf op de troon bijwonen en op 16 september zullen Chris en Madeleine het concert van de Stad Stockholm bijwonen op Norrbro.

Tip van de redactie

Loperswol Lopen Zonder Blaren loopwol voetwol wandel wol
Bekijk bij Bol

Gala

#Royaltynl