Alexia (4)

Weinig kijkers voor Alexia

De Blauw Bloed Special ‘Alexia 18 jaar, de schaduwprinses uitgelicht’ is zondagavond door 207.000 mensen bekeken.

De uitzending die in het teken stond van de middelste dochter van koning Willem-Alexander en koningin Máxima was om 18.07 uur te zien op NPO 2.

Knol

Kijkers kregen een exclusief kijkje in het leven van prinses Alexia, de tweede in lijn van de troonopvolging. In de aflevering sprak Anne-Mar Zwart met royaltykenners Rick Evers, Tirza van der Graaf en Josine Droogendijk, maar ook met psycholoog Cocky Drost, YouTuber Enzo Knol en de Argentijnse journalist Rodolfo Vera Calderón.

Tot slot bezocht Zwart het Oranjemuseum in het vestigingsstadje Buren, waar de presentatrice in gesprek ging met fans van Alexia.

NOS

Het best bekeken programma van de avond was traditiegetrouw het NOS Journaal om 20.00 uur, dat door ruim 1,7 miljoen mensen werd bekeken op NPO 1. Op plek 2 staat de spelshow Postcode Loterij: Eén Tegen 100, die 795.000 mensen zagen op RTL 4. De top 3 wordt gecompleteerd door NOS Studio Sport, dat 778.000 mensen zagen op NPO 1. Het best bekeken SBS6-programma was Hart van Nederland, waar door 448.000 mensen naar werd gekeken. Daarmee komt het nieuwsprogramma op plek 13 in de top 25 best bekeken programma’s.

eloise
KLIK HIER

ANP/RVD

#Royalty