Alexia (3)

Mijlpaal voor Alexia: 18!

Prinses Alexia viert vandaag haar 18e verjaardag, met nieuwe portretfoto’s. Horen we nu eindelijk wat haar plannen zijn?

Prinses Alexia viert vandaag haar 18e verjaardag, met nieuwe portretfoto’s. Horen we nu eindelijk wat haar plannen zijn?

Het koninklijk huis heeft maandag nieuwe foto’s gedeeld van prinses Alexia, ter ere van haar 18e verjaardag. De foto’s zijn gemaakt op Paleis Huis ten Bosch.

‘Alle kinderen’ zullen thuis zijn om de verjaardag van Alexia te vieren, vertelde koningin Máxima donderdag na afloop van het staatsbezoek aan België.

Maandag

De verjaardag van Alexia, die tot voor kort in Wales studeerde, wordt echter niet groots gevierd. ‘Het is een maandag dus dat valt niet heel goed, maar we zullen dit weekend al wel wat doen’, zei de koningin.

Dat met die maandag valt wel mee. Alleen Amalia zou studieverplichtingen kunnen hebben. Ariane heeft vakantie. Tenzij er weer bij wordt verdiend, bijvoorbeeld in een Scheveningse strandtent.

Liefde

De grote vraag die al enige tijd op antwoord wacht is wat Alexia gaat doen, na het afronden van haar studie in Wales. Van haar zussen weten we dat al, Alexia heeft er nog niets over losgelaten.

Er was een gerucht dat ze in Groningen zou gaan studeren, maar dat doofde al snel uit. Misschien een gap year? Reizen? Een studie ergens anders? En waar zou dat dan zijn? Of misschien heeft ze in Wales, net als haar klasgenoot prinses Leonor, de liefde leren kennen en bepaalt dat – voorlopig – haar plannen.

Hoe dan ook: van harte en nog vele jaren!

eloise
KLIK HIER

RVD

#Royaltynl