Meghan, Harry (2)

Wat is er met Harry’s haar aan de hand?

Op een nieuwe (?) portretfoto heeft prins Harry een verrassend veranderd kapsel, waar veel commentaar op komt.

In zijn boek Spare, in Nederland uitgegeven onder de titel Reserve, heeft prins Harry het onder veel meer over zijn kalende broer prins William. Prins Harry merkt op dat diens haar rapper verdwijnt dan het zijne.

Een vooraanstaande Britse cosmetisch chirurg beweerde in 2021 dat het haarverlies van prins Harry is versneld sinds hij met Meghan naar de Verenigde Staten is verhuisd en voorspelde dat hij op 50-jarige leeftijd zo goed als kaal zou zijn.

Kaal

Maar Dr. Asim Shahmalak van Crown Clinic in Manchester zegt dat de hertog van Sussex langzamer kaal wordt dan prins William, en tien jaar achterloopt op zijn oudere broer als het gaat om haaruitval.

Dr. Shahmalak zei dat Harry op 36-jarige leeftijd in dezelfde fase van haaruitval zit als William op zijn 26e.

Wat niet wegneemt dat prins Harry toch ook op weg is naar een gladde schedel. Of misschien moeten we zeggen: was.

Licht

Want op een nieuwe portretfoto op de profielsite van het bedrijf BetterUp, waar prins Harry is aangesteld als Chief Impact Officer (CIO) heeft hij ineens een opvallende hoeveelheid haar op zijn hoofd. Het kan natuurlijk een speling van het licht zijn, maar de Harry-haters op de socials maken zich vrolijk over deze transformatie. Met één reageerder die wellicht de echte verklaring heeft: Het is een oude foto.

Naarmeloose 1
Harry
eloise
KLIK HIER

Mail Online

#Royaltynl