Dit doet Harry om kaalheid tegen te gaan

De mannelijke Windsors hebben goede genen wat betreft oud worden. Maar van een volle dos haar mogen ze alleen maar dromen. Waar de prinsen Philip, Charles en William al jaren (licht) kalend door het leven gaan, is het nu ook de beurt aan Harry. Maar geen haar op zijn hoofd die eraan denkt om kaal te worden.

Dunne manen

Boontje komt om zijn loontje, zal William gedacht hebben. Waar zijn jongere broertje hem jaren plaagde met zijn dunner wordende manen, is het nu de beurt aan Harry zelf. Of het nu te maken heeft met ouder worden, stress of het vaderschap; de kale plek bovenop zijn hoofd wordt alsmaar groter.

LEES OOK

Haartherapie

Naar verluidt wil Harry zijn kaalheid nog niet accepteren en bezocht hij onlangs de prestigieuze Philip Kingsley Trichotherapy Centre in Londen. Hier onderging hij een haarverdikkende behandeling ter waarde van 4000 pond (ongeveer €4750). Volgens haarverliesspecialist Spencer Stevenson is Harry echter te laat begonnen met de therapie. Volgens hem moet haarverlies zo vroeg mogelijk worden aangepakt. “Hij moet verder haarverlies voorkomen, een sterke basis creëren en dan nadenken over een haartransplantatie indien hij de klok terug wil draaien”, aldus Stevenson.

Bron: Tatler. Beeld: ANP

Geef een reactie

Gerelateerde artikelen