kate

Stralende Kate steelt de show

Tijdens de uitreiking van de belangrijkste filmprijzen in het Verenigd Koninkrijk, was er één iemand die echt de show stal op de rode loper. Een stralende Kate in een beeldschone jurk. Prins William zag er trouwens ook niet slecht uit.

Elke hertogin zou zo’n mooie jurk in de kast moeten hebben hangen. Een jurk die niet de aandacht weghaalt van de vrouw die ‘m draagt, maar die haar laat stralen. Aan Kate kun je dat wel overlaten. Met een paar prachtige oorbellen van Zara en geweldige zwarte lange handschoenen, leek ze wel een eh… ja, prinses.

Geluk

De hertog en hertogin woonden de prijsuitreiking vorig jaar nog online bij, nu waren ze er echt. En Royalty online is niet de enige redactie die het opviel hoe mooi Kate eruit zag. Het geluk spatte van haar gezicht. En ook William leek ontspannen en vrolijk. Heel misschien dat de strubbelingen met broer Harry nu voorbij zijn. We hopen het maar. Want wat zou er mooier zijn als de twee broers straks bij de kroning van hun vader gewoon lachend naast elkaar zitten? Wij gunnen het iedereen.

Tekst Royaltynl, beeld GettyImages

Tip van de redactie

fitbit
BESTEL HIER