Noorse Royals Op Boot Screenshot Instagram

Spetterend plezier: royals op het water

Van simpele kajak tot mega-jacht: wij speurden naar de fijnste bootfoto’s mét royals erop (of erin) voor je. Gelukkig haalde niemand een nat pak, voor zover wij weten. Schip ahoy, royals op het water!

Zeg je royals, dan zeg je mooie auto’s, statige woonhuizen én ook vaker wel dan niet een voorliefde voor varen. Dat kan met veel snelheid, zoals Bernhard jr. dat het liefst doet. Of wat ’trager’, maar dan wel een hele zomervakantie op het water kunnen doorbrengen met je familie, zoals de Noorse royals vaak doen.

We nemen je mee langs de mooiste vaar-. watersport- en bootfoto’s. Heb jij al een favoriet vaartuig in gedachten, voor als je zelf nog eens vrienden wordt met een royal?

Bernhard jr. is eigenaar van een bedrijf dat boten bouwt. Hier zien we ‘m met dochter Isabella genieten van de zon en het water.

Bernhard Jr. Met Isabella Zon

De Groene Draeck is een bekende naam voor de meeste Nederlanders. Het is het privéjacht van Beatrix. En natuurlijk mag ook haar familie er lekker mee op uit. Hier zie je bijvoorbeeld Marilène en haar kinderen, plus een aantal andere daggasten.

Marilene En Kinderen Op De Groene Draeck

De Noren houden wel van een stuk varen. Afgelopen zomer werden we zelfs getrakteerd op hele albums vol vakantiekiekjes vanaf het water. Deze leuke familiefoto mag zeker niet ontbreken, wij vinden vooral die gemakkelijke outfits van de pubers zo heerlijk om te zien!

Noorse Royals Op Boot Screenshot Instagram

We blijven nog heel even in Noorwegen, waar Mette-Marit stoer genoeg was om een rondje te gaan kajakken. Het was best fris die dag, wij vinden het erg sportief van haar.

Mette Marit In Kano

Ons eigen koninklijke gezin kan er ook wat van! Een paar zomers geleden zochten ze het water op, en dat ziet er best heel gezellig uit.

Willem Alexander Máxima En Prinsessen In Boor

Gabriella van Monaco kreeg een boot naar haar vernoemd en dat terwijl ze nog maar 6 jaar is! Hier poseert ze – met broer Jacques en Albert en Charlene – voor het vaartuig.

Gabriella Monaco Met Boot Screenshot Instagram

Onze hekkensluiters zijn William en Kate. Die genieten van het water en wat ‘quality time’ samen, op een jacht. Kate en William zijn ook watersporters trouwens, ze mogen graag roeien en zeilen.

Kate En William Op Een Boot

LEES OOK:

Kennismaken met: 3 onbekende prinsen

Meer lezen over royals? Bestel snel uw digitale versie van Royalty.

Beeld: ANP, ANP/EPA, Instagram @bernhardvanoranje, @detnorskekongehus, @crownprincessmm, Hello!