Malaysia People King New Head Of State

Schoonvader Dennis Verbaas bereikt mijlpaal op Facebook

In Maleisië heeft iedere deelstaat een eigen sultan. Ibrahim heeft de regio Johor onder zich. En laat die sultan nu nét de schoonvader van de Nederlandse Dennis zijn. Hij bereikte een recordaantal volgers op Facebook.

Net als Rania van Jordanië, heeft deze Maleisische sultan een enorm volgersaantal en bereik op social media. Ibrahim is 62 jaar en de vader van Aminah. Zij is getrouwd met een Nederlander, Dennis. De sultan gebruikt zijn social media-accounts om in contact te blijven met de bevolking. Zelf is hij verantwoordelijk voor de deelstaat Johor. Dit grenst aan Singapore.

Vandaag is zelfs een officieel persbericht uitgegaan. Waarin staat dat de sultan ‘dolblij’ is met het recent behaalde aantal volgers. Dat is nu namelijk 1 miljoen (!). Op Facebook deelt Ibrahim van alles en nog wat. Van ‘vaderlijke adviezen’ tot inkijkjes in zijn royale leven. En dan is royaal niets te veel gezegd, want de vorst is weg van dure (sport)auto’s, snelle boten en motoren. Daar heeft hij er talloze van.

Naast de snelle voertuigen plaatst hij ook filmpjes waarin hij kokend te zien is. Of wandelend, om fit te blijven volgens hemzelf. En heel soms zien we schoonzoon Dennis dan meewandelen. Blijkbaar trekt dat veel belangstellenden, want 1 miljoen volgers is toch wel erg veel.

De schoonvader van Dennis Verbaas is zichtbaar blij met de nieuwe mijlpaal. Met een speciaal berichtje op Facebook – waarbij hij zelfs een hartje vormt met zijn handen – bedankt hij iedereen.

Sultan Ibrahim Facebook 1 Miljoen Volgers Screenshot

LEES OOK:

Huwelijksklokken! Prins Philippos getrouwd met Nina Flohr

Meer lezen over royals? Bestel snel uw digitale versie van Royalty.

Bron: ANP. Beeld: ANP/EPA, Facebook @ Sultan Ibrahim Sultan Iskander

Geef een reactie

Gerelateerde artikelen