France Napoleon Wedding

Huwelijksklokken! Prins Philippos getrouwd met Nina Flohr

Het gaat om het burgerlijk huwelijk. En dat is volgens ingewijden ‘erg intiem’ geweest, in verband met de geldende coronamaatregelen. Philippos en Nina verloofden zich afgelopen september.

De jongste zoon van koning Constantijn en koningin Anne-Marie is afgelopen weekend getrouwd met zijn Nina. Anne-Marie van Denemarken is de jongere zus van Benedikte van Denemarken en koningin Margrethe. Philippos is dus half-Deens, half-Grieks. En bovendien erfgenaam van beide koningshuizen.

De 34-jarige prins, die afgelopen september bekendmaakte verloofd te zijn met Nina Natassja Flohr, en zijn kersverse vrouw trouwden nog niet voor de kerk. Dat vindt op een later moment plaats. Bij deze burgerlijke ceremonie in Sankt Moritz was slechts een handjevol mensen aanwezig. Het gaat om de vader van de bruidegom. En de vader van de bruid (een miljardair, Thomas Flohr). Zij fungeerden als getuigen.

En na de voltrekking was er voor naaste familie nog een klein feestje in de zeer luxueuze woning van Thomas Flohr, eveneens in Sankt Moritz. Sankt Moritz ken je wellicht uit de media, het is een skioord voor de rijken der aarde.

Wat weetjes & feitjes over Philippos en Nina:

Philippos werd geboren in Londen

Nina werkt als creatief directeur bij een bedrijf met privéjets, dat bedrijf is van haar vader

In 2018 waren ze aanwezig bij de bruiloft van Eugenie, in Groot-Brittannië

Koningin Margrethe van Denemarken is dus Philippos’ tante, maar koningin Sofía van Spanje is dat ook! Koning Felipe van Spanje is een volle neef van Philippos

De prins werkt als hedgefondsanalist in New York

Op Instagram en Twitter verschijnen inmiddels foto’s van het happy couple

Huwelijk Prins Philippos En Nina Flohr

LEES OOK:

Nieuwtje: Meghan investeert haar geld in dit drankje

Meer lezen over royals? Bestel snel uw digitale versie van Royalty.

Bron: ANP. Beeld: ANP/EPA, Instagram @andreas_megos, Twitter @AndreasMegos