Eloise Selfie 2

Royals in de zon: de leukste foto’s

Geniet je ook zo van de lentezon, deze dagen? De royals weten ook wel raad met een gratis portie vitamine d. En al verschijnen zij zelden ernstig verkleurd ten tonele, er is niets mis met wat zonnestralen pakken!

Met het Paasweekend voor de deur en de zomertijd die afgelopen zondag inging, lijkt het alsof (bijna) iedereen een stukje vrolijker wordt wanneer de zon er óók nog eens bij schijnt. We moeten het nog eventjes zonder horeca-terrasjes, vakanties over de grens en een dagje pretpark stellen, maar gelukkig kunnen we wel alvast kijken naar deze leuke foto’s van royals in het zonnetje.

Eloise is er eerlijk over: zij is écht veel blijer als de zon schijnt. Ze plaatst op Instagram met regelmaat zonnige foto’s en kijkt uit naar de zomer. Dit leuke plaatje is van afgelopen zomer.

Eloise Zon

Jacques en Gabriella genieten van een middag op het strand. Moeder Charlene heeft de tweeling goed ingesmeerd en voorzien van een zonnebril en beschermende kleding.

Jacques En Gabriella Zon

Dit zijn Emma en Pieter, de kinderen van Pieter-Christiaan. Wat een paradijselijk plaatje, hè? Volgens Pieter-Christiaan een vakantie op een echt ‘bounty-eiland’ en een ‘superherinnering’!

Emma En Pieter Zon

Bernhard jr. en dochter Isabella zoeken het ruime sop op. Lekker van de zon genieten op het water.

Bernhard Jr. Met Isabella Zon

Die zonnehoed blijft aardig goed zitten, dankzij dit trucje. Maar of Máxima ook zo zeker is van haar jurk? Wel heel Hollands, samen fietsen in het zonnetje.

Willem Alexander En Máxima Op De Fiets In De Zon Screenshot Instagram

Alexander en Gabriel, zoons van prins Carl Philip en Sofia, genieten heel dicht naast elkaar van de zon. Wat een leuke ventjes!

Alexander En Gabriel Zon Screenshot Instagram

Vooruit, we sluiten af met een mooie van de recente winterzon. Margarita, dochter van prinses Irene, maakte dit kiekje tijdens een ochtendwandeling met haar honden.

Margarita Zon Screenshot Van Instagram

LEES OOK:

Heerlijk: nieuwe lentefoto’s van kleine prins Charles

Meer lezen over royals? Bestel snel uw digitale versie van Royalty.

Beeld: Instagram @eloisevanoranje, @hshprincesscharlene, @pcvanoranje, @bernhardvanoranje, @koninklijkhuis, @prinsparet, @deparmedesign

Geef een reactie

Gerelateerde artikelen