Eloise Selfie 2

Royals in de zon: de leukste foto’s

Geniet je ook zo van de zon, deze dagen? De royals weten ook wel raad met een gratis portie vitamine d. En al verschijnen zij zelden ernstig verkleurd ten tonele, er is niets mis met wat zonnestralen pakken!

Het lijkt alsof (bijna) iedereen een stukje vrolijker wordt wanneer de zon schijnt. Heb jij deze zomer ook weer genoten van terrasjes, een dagje pretpark en misschien wel een (zon!)vakantie in binnen- of buitenland? De royals genoten in elk geval met volle teugen, we hebben een paar mooie foto’s voor je!

Eloise is er eerlijk over: zij is écht veel blijer als de zon schijnt. Ze plaatst op Instagram met regelmaat zonnige foto’s en kijkt alle seizoenen uit naar de zomer. Dit leuke plaatje is van deze zomer.

Eloise Zomerfoto Screenshot Instagram

Jacques en Gabriella genieten van een middag op het strand. Moeder Charlene heeft de tweeling goed ingesmeerd en voorzien van een zonnebril en beschermende kleding.

Jacques En Gabriella Zon

Dit zijn Emma en Pieter, de kinderen van Pieter-Christiaan. Wat een paradijselijk plaatje, hè? Volgens Pieter-Christiaan een vakantie op een echt ‘bounty-eiland’ en een ‘superherinnering’!

Emma En Pieter Zon

Bernhard jr. en dochter Isabella zoeken het ruime sop op. Lekker van de zon genieten op het water.

Bernhard Jr. Met Isabella Zon

Die zonnehoed blijft aardig goed zitten, dankzij dit trucje. Maar of Máxima ook zo zeker is van haar jurk? Wel heel Hollands, samen fietsen in het zonnetje.

Willem Alexander En Máxima Op De Fiets In De Zon Screenshot Instagram

Alexander en Gabriel, zoons van prins Carl Philip en Sofia, genieten heel dicht naast elkaar van de zon. Wat een leuke ventjes!

Alexander En Gabriel Zon Screenshot Instagram

De hekkensluiter is Alexia. Met de zon op haar gezicht en een leuke schelpjesketting om haar nek lijkt ons dit de perfecte afsluiter van de zomer.

Alexia Zon

Beeld: Instagram @eloisevanoranje, @hshprincesscharlene, @pcvanoranje, @bernhardvanoranje, @koninklijkhuis / RVD, @prinsparet