Orang Oetan Willem Alexander

Royals en dieren: de leukste momenten

Ook leden van koningshuizen zijn doorgaans gek op dieren. En in tegenstelling tot de vaak lange titels van hun baasjes, krijgen de furry friends meestal hele normale namen.

Royals en hun liefde voor dieren. We zetten de leukste foto’s, momenten en eerbetonen voor je op een rijtje. Kwispel je gezellig mee?

Prins Vincent van Denemarken in de sneeuw met familiehond Grace.

B&B staat in dit geval niet voor Bed&Breakfast. De hondjes van Charles en Camilla heten Beth en Bluebell. Schattig!

Koningin Elizabeth ontspant met een ritje te paard. Of pony.

Elizabeth Paard

Carl Gutaf en Silvia van Zweden kijken vol liefde naar hun hond.

Kate helpt mee een lammetje te voeren, how adorable!

Haakon en Mette-Marit voeden met hun kinderen 2 labradoodles op. Dit is Muffins. Op deze foto was-ie erg benieuwd wat er zo lekker rook in de keuken.

Meghan – toen in verwachting van Archie – aait een asielhondje. De vrouw van prins Harry is een groot voorstander van het adopteren van dieren uit asiels.

Een oudje: in 1995 bezocht Willem-Alexander een opvangcentrum voor verweesde orang-oetans, in Indonesië. Vanwege corona kon een dergelijk bezoek dit jaar niet doorgaan, tijdens zijn staatsbezoek aan het land.

Aan knuffels geen gebrek in huize van Oranje Nassau/Brinkhorst. Eloise laat zien hoe hond Bob van alle aandacht geniet!

Een grapje van Sarah Ferguson als afsluiter. ‘Happy Unicorn Day!’ plaatste zij onder deze foto. ‘Je weet nooit wanneer je er eentje kunt tegenkomen’.

Lees ook:

Meer lezen over royals? Bestel snel uw digitale versie van Royalty.

Beeld: Instagram @detdanskekongehus, @clarencehouse, @theroyalfamily, @detnorskekongehus, @sussexroyal, @koninklijkhuis, @eloisevanoranje, @sarahferguson15 en Press Association (hoofdfoto bij artikel, koningin Elizabeth in 1953)