×
AdBlock gedetecteerd!

Beste bezoeker,

Wij zien dat je een adblocker gebruikt die ervoor zorgt dat je geen advertenties ziet op onze website. Dit vinden wij jammer, want de artikelen op onze website zijn mede dankzij deze advertenties gratis te lezen en bekijken. Wil jij een uitzondering maken voor onze website of meer lezen over de wijze waarop wij met advertenties omgaan? Klik dan hier.
 • Twee of drie zoenen?

  Door Marc van der Linden

  Wat heeft iedereen zich druk gemaakt over prins Harry en zijn Meghan. Ik ook hoor. Ik had vooral medelijden met die oude koningin Elizabeth en vond het ook heel zielig voor prins Charles, die toch al zijn leven lang in de reserverol heeft gelopen. En juist nu hij bijna aan de beurt moet zijn, kan hij niet meer op zijn populaire jongste zoon…

  Lees column
 • Meest gelezen

 • Wilt u op de hoogte blijven via de Royalty nieuwsbrief? Schrijf u nu in!

 • Royals en dieren: de leukste momenten

  Van Noorse familiehond Muffins tot lammetjes knuffelen met Kate

  Royals en dieren: de leukste momenten

  Ook leden van koningshuizen zijn doorgaans gek op dieren. En in tegenstelling tot de vaak lange titels van hun baasjes, krijgen de furry friends meestal hele normale namen.


  Royals en hun liefde voor dieren. We zetten de leukste foto’s, momenten en eerbetonen voor je op een rijtje. Kwispel je gezellig mee?

   

   

   

   

   

   

   

   

   

   

   

   

  Prins Vincent van Denemarken in de sneeuw met familiehond Grace.

  B&B staat in dit geval niet voor Bed&Breakfast. De hondjes van Charles en Camilla heten Beth en Bluebell. Schattig!

  Deze dartelende beauty’s zijn enkele van de rijtuigpaarden van koningin Elizabeth.

  Harald en Silvia van Zweden kijken vol liefde naar hun hond.

  Kate helpt mee een lammetje te voeren, how adorable!

  Haakon en Mette-Marit voeden met hun kinderen labradoodle Muffins op. Op deze foto was-ie erg benieuwd wat er zo lekker rook in de keuken.

  Meghan – toen nog in verwachting – aait een asielhondje. De vrouw van prins Harry is een groot voorstander van het adopteren van dieren uit asiels.

  Een oudje: in 1995 bezocht Willem-Alexander een opvangcentrum voor verweesde orang-oetans, in Indonesië. Vanwege corona kon een dergelijk bezoek dit jaar niet doorgaan, tijdens zijn staatsbezoek aan het land.

  Aan knuffels geen gebrek in huize van Oranje Nassau/Brinkhorst. Eloise laat zien hoe hond Bob van alle aandacht geniet!

  Een grapje van Sarah Ferguson als afsluiter. ‘Happy Unicorn Day!’ plaatste zij onder deze foto. ‘Je weet nooit wanneer je er eentje kunt tegenkomen’.

  Lees ook:

  Meer lezen over royals? Bestel snel uw digitale versie van Royalty.

   

  Beeld: Instagram @detdanskekongehus, @clarencehouse, @theroyalfamily, @detnorskekongehus, @sussexroyal, @koninklijkhuis, @eloisevanoranje, @sarahferguson15 en Press Association (hoofdfoto bij artikel, koningin Elizabeth in 1953)

  14 april 2020 - 15:04