×
AdBlock gedetecteerd!

Beste bezoeker,

Wij zien dat je een adblocker gebruikt die ervoor zorgt dat je geen advertenties ziet op onze website. Dit vinden wij jammer, want de artikelen op onze website zijn mede dankzij deze advertenties gratis te lezen en bekijken. Wil jij een uitzondering maken voor onze website of meer lezen over de wijze waarop wij met advertenties omgaan? Klik dan hier.
 • Twee of drie zoenen?

  Door Marc van der Linden

  Wat heeft iedereen zich druk gemaakt over prins Harry en zijn Meghan. Ik ook hoor. Ik had vooral medelijden met die oude koningin Elizabeth en vond het ook heel zielig voor prins Charles, die toch al zijn leven lang in de reserverol heeft gelopen. En juist nu hij bijna aan de beurt moet zijn, kan hij niet meer op zijn populaire jongste zoon…

  Lees column
 • Meest gelezen

 • Wilt u op de hoogte blijven via de Royalty nieuwsbrief? Schrijf u nu in!

 • Kroonprins Haakon deelt leuk voordeel van thuisscholing

  Zijn zoon moest voor school een kookopdracht doen

  Kroonprins Haakon deelt leuk voordeel van thuisscholing

  Ook Haakon, zijn vrouw Mette-Marit en hun kinderen Ingrid Alexandra en Sverre Magnus zitten thuis. Iedereen probeert gewoon door te werken, voor de kinderen betekent dat dus een scala een schooltaken.


  Haakon verblijft met zijn gezin in Skaugum. Dat is een kroonprinselijke residentie op zo’n 18 kilometer buiten hoofdstad Oslo. Mette-Marit is longpatiënt en moet dus extra voorzichtig zijn momenteel.

  Lees ook:

  Hun kinderen, dochter Ingrid Alexandra van 16 jaar en zoon Sverre Magnus (kortweg: Magnus) van 14 jaar, krijgen thuis les. En daar zat toevallig onlangs ook een kookopdracht tussen. Sverre Magnus maakte chili con carne, voor het vak Voedsel en Gezondheid. Op de 3de foto zie je dat familiehond Muffins ook wel trek zin heeft in een hapje!

  Meer lezen over royals? Bestel snel uw digitale versie van Royalty.

   

  Bron: ANP. Beeld: ANP/EPA, Instagram @detnorskekongehus / kroonprins Haakon & prinses Ingrid Alexandra

  31 maart 2020 - 12:14