×
AdBlock gedetecteerd!

Beste bezoeker,

Wij zien dat je een adblocker gebruikt die ervoor zorgt dat je geen advertenties ziet op onze website. Dit vinden wij jammer, want de artikelen op onze website zijn mede dankzij deze advertenties gratis te lezen en bekijken. Wil jij een uitzondering maken voor onze website of meer lezen over de wijze waarop wij met advertenties omgaan? Klik dan hier.
 • Twee of drie zoenen?

  Door Marc van der Linden

  Wat heeft iedereen zich druk gemaakt over prins Harry en zijn Meghan. Ik ook hoor. Ik had vooral medelijden met die oude koningin Elizabeth en vond het ook heel zielig voor prins Charles, die toch al zijn leven lang in de reserverol heeft gelopen. En juist nu hij bijna aan de beurt moet zijn, kan hij niet meer op zijn populaire jongste zoon…

  Lees column
 • Meest gelezen

 • Wilt u op de hoogte blijven via de Royalty nieuwsbrief? Schrijf u nu in!

 • Ludiek: Facebook-groep ‘zingen voor onze koningin’

  Jarige Deense koningin wordt door duizenden mensen toegezongen

  Ludiek: Facebook-groep ‘zingen voor onze koningin’

  We lieten je onlangs weten dat de Deense koningin binnenkort 80 wordt. Echter zijn alle publieke feestelijkheden rondom haar verjaardag afgeblazen in verband met Corona. Dáár hebben de Denen nu iets op bedacht: met z'n allen zingen op het balkon!


  Wat klein begon, is inmiddels een enorm succes: de Facebook-groep ‘Danmark synger for dronningen’. Oftewel: ‘Denemarken zingt voor de koningin’. Al bijna 167.000 mensen hebben zich aangemeld. De bedoeling is om op 16 april om 12.00 uur allemaal te zingen. Vanaf het balkon, vanuit de achtertuin, op de werkplek… waar dan ook.

  Lees ook:

  Margrethe en verjaardagen zijn een pech-combinatie. Dit jaar valt haar 80ste in het water. 10 jaar geleden kon het feest voor haar 70ste niet doorgaan, toen gooide de uitbarsting van een IJslandse vulkaan roet in het eten.

  We hopen dat de Denen inderdaad massaal zingen voor de jarige koningin op 16 april!

  Meer lezen over royals? Bestel snel uw digitale versie van Royalty.

   

  Bron: ANP. Beeld: ANP/EPA

  31 maart 2020 - 10:09