×
AdBlock gedetecteerd!

Beste bezoeker,

Wij zien dat je een adblocker gebruikt die ervoor zorgt dat je geen advertenties ziet op onze website. Dit vinden wij jammer, want de artikelen op onze website zijn mede dankzij deze advertenties gratis te lezen en bekijken. Wil jij een uitzondering maken voor onze website of meer lezen over de wijze waarop wij met advertenties omgaan? Klik dan hier.
 • Twee of drie zoenen?

  Door Marc van der Linden

  Wat heeft iedereen zich druk gemaakt over prins Harry en zijn Meghan. Ik ook hoor. Ik had vooral medelijden met die oude koningin Elizabeth en vond het ook heel zielig voor prins Charles, die toch al zijn leven lang in de reserverol heeft gelopen. En juist nu hij bijna aan de beurt moet zijn, kan hij niet meer op zijn populaire jongste zoon…

  Lees column
 • Meest gelezen

 • Wilt u op de hoogte blijven via de Royalty nieuwsbrief? Schrijf u nu in!

 • Leuk: na lange tijd weer filmpje van Albert en Charlene samen

  Paasgroet in het Frans en Engels via social media verspreid

  Leuk: na lange tijd weer filmpje van Albert en Charlene samen

  Albert lijkt goed hersteld van zijn coronabesmetting. Hij en zijn vrouw Charlene namen speciaal voor Pasen een videoboodschap op die ze delen met de rest van de wereld.


  Inmiddels is het terug naar de realiteit, na een paar dagen lekker eten en (virtueel) spelletjes spelen en bellen met familieleden. Ondanks het feit dat Pasen nu achter ons ligt, willen we jullie dit filmpje van Albert en Charlene niet onthouden.

  Lees ook:

  In de eerste plaats omdat de twee helemaal niet zo vaak meer samen in beeld zijn. Gezien Alberts recente besmetting niet zo heel gek. Maar ook ervoor waren bewegende beelden van het echtpaar schaarser geworden. In de tweede plaats omdat Albert en Charlene een té schattig decor hebben voor het filmpje! In diezelfde setting – Pasen met een vleugje boerderij en een beetje tuinieren – werd hun tweeling Jacques en Gabriella heel leuk op de foto gezet. Echt het bekijken waard.

  Meer lezen over royals? Bestel snel uw digitale versie van Royalty.

   

  Bron: ANP, Instagram. Beeld: ANP/EPA, Instagram @hshprincesscharlene

  14 april 2020 - 10:44