Oscar Zweden Met Hondje Rio Screenshot Instagram

Royals en dieren: de leukste artikelen verzameld

Het is Dierendag! Wij schreven door de jaren heen al menig maal over de huisdieren van de royals of juist over ontmoetingen met bijzondere, exotische dieren. Zin in wat geblaf, gekrioel en geknuffel? De leukste artikelen voor je verzameld!

Dierendag voelt toch een beetje als een verjaardag. Een dag waarop we alle gelukkige, goed-verzorgde dieren nog eens extra vertroetelen, maar natuurlijk net zo goed een moment om stil te staan bij de dieren die het helemaal niet zo goed hebben.

Dieren van royals leiden vast en zeker een zorgeloos, koninklijk leventje. En vaak prijken ze op gezinsfoto’s, zoals hier zo leuk te zien is met Rio, de hond van Victoria en Daniel en hun kinderen. Maar er zijn meer dieren de revue gepasseerd op royalty-online.nl en we hebben een aantal leuke voor je op een rijtje gezet:

Kate en de vogelspin! Ze deinst niet terug voor het vasthouden van zo’n fiks en harig exemplaar. Je leest er hier meer over.

Prince William And Kate Middleton In Northern Ireland Catherine beest insect spin vogelspin

In 1995 bezocht Willem-Alexander Indonesië al eens. Toen met moeder Beatrix en vader Claus. Ze mochten er tevens kennismaken met verweesde orang-oetanbaby’s, in een opvangcentrum. Wat een prachtfoto.

Willem Alexander Orang Oetan

Nog zo’n fijne throwback! Filip en Mathilde bezochten in 2014 met hun kinderen een Sea Life-park. Leuk om even te zien hoe jong de kinderen toen nog waren.

Camilla en Charles zijn dól op hun 2 hondjes: Beth en Bluebell. Vorig jaar werden een paar hele mooie wandelfoto’s van haar en 1 van de hondjes gemaakt. Je leest er hier meer over.

Camilla Hondje

Wie we niet willen overslaan is Pieter van Vollenhoven. Fervent Twitteraar en het is dan ook op Twitter waar de man van Margriet de leukste dierenweetjes, -foto’s en -filmpjes deelt. Deze van hele slimme ezeltjes blijft mooi!

Beeld: ANP, ANP/EPA, Instagram @kungahuset, @koninklijkhuis, @belgianroyalpalace, @dukeandduchessofcambridge, @clarencehouse, Twitter @PietervVol