×
AdBlock gedetecteerd!

Beste bezoeker,

Wij zien dat je een adblocker gebruikt die ervoor zorgt dat je geen advertenties ziet op onze website. Dit vinden wij jammer, want de artikelen op onze website zijn mede dankzij deze advertenties gratis te lezen en bekijken. Wil jij een uitzondering maken voor onze website of meer lezen over de wijze waarop wij met advertenties omgaan? Klik dan hier.
 • Twee of drie zoenen?

  Door Marc van der Linden

  Wat heeft iedereen zich druk gemaakt over prins Harry en zijn Meghan. Ik ook hoor. Ik had vooral medelijden met die oude koningin Elizabeth en vond het ook heel zielig voor prins Charles, die toch al zijn leven lang in de reserverol heeft gelopen. En juist nu hij bijna aan de beurt moet zijn, kan hij niet meer op zijn populaire jongste zoon…

  Lees column
 • Meest gelezen

 • Wilt u op de hoogte blijven via de Royalty nieuwsbrief? Schrijf u nu in!

 • Zien: het nieuwste familielid van de Zweedse royal family

  Ze heet Rio, heeft bruine krulletjes en is heel fotogeniek

  Zien: het nieuwste familielid van de Zweedse royal family

  Kroonprinses Victoria en haar gezin hebben familie-uitbreiding gekregen! Hondje Rio, een Cavapoo, mag zich sinds een weekje 'koninklijk huisdier' noemen.


  Op Instagram deelt het gezin leuke foto’s van de pup. Op de eerste foto zien we een blij rennende Rio. En op de tweede foto poseert het hele gezin, breed lachend, met de hond. Rio zit op schoot bij Victoria, buiten in de frisse lucht.

  Lees ook:

  Een Cavapoo is een kruising tussen een (dwerg)poedel en een Cavalier King Charles spaniël. Ze staan bekend om hun slimheid, zachte karakter en natuurlijk dat heerlijke fluffy uiterlijk dat een beetje doet denken aan een knuffelbeer. Wij kunnen niet wachten op meer foto’s van Rio in de toekomst!

  Meer lezen over royals? Bestel snel uw digitale versie van Royalty.

   

  Beeld: ANP/EPA, Instagram, @kungahuset

  4 mei 2020 - 10:01