Eleonore

Prinses Eléonore in de spotlights

We kennen de Belgische prinses Eléonore amper, maar daar komt nu toch echt verandering in, met alweer een overtuigend openbaar optreden.

Alle ogen zijn als het om de Belgische royals gaat natuurlijk gericht op koning Filip, die is nu eenmaal koning, en koningin Mathilde, eigenaar van een uitbundige kledingsmaak, waarmee ze ons telkens weer versteld doet staan. Koningin van het color blocken en nog veel meer.

Egypte

Verder zien we de afgelopen jaren de 18-jarige kroonprinses Elisabeth steeds vaker. Ze studeert dan wel in Engeland, waar absoluut geen foto’s van haar mogen worden gemaakt, maar ze is vaak genoeg in België, of met haar moeder aan het rondtoeren in Egypte. Bijvoorbeeld. Zo weten we dat zij het modegevoel van haar moeder heeft geërfd, en daar als het moet een geheel eigen schwung aan kan geven.

Statement

Elisabeth legde de eed af als militair en dat zorgde weer voor veel beeld, met daarbij opnieuw en overtuigend de jonge Eléonore, in een nieuwe en magnifieke Andra Mesh jumpsuit van Diane von Fuerstenberg die wel voor haar gemaakt leek. Wat een statement!

Koningin Elisabeth Legt Eed Af
Eleonore

Tip van de redactie: kleed je als een royal

Scherm­afbeelding 2023 02 01 Om 21.21.42
BESTEL HIER

ANP/royalfashionpolice

#Royaltynl