Charlene (3)

Prinses Charlène bij gala Monaco

Prins Albert van Monaco en prinses Charlène zijn samen met nichtje Camille Gottlieb op het jaarlijkse gala van het Rode Kruis verschenen.

Het trio genoot tijdens de avond van onder meer een vuurwerkshow en een optreden van Robbie Williams, zo is te zien op het Instagram-account van Gottlieb. De 25-jarige Gottlieb is de dochter van prinses Stéphanie, een zus van Albert, en is een bekende influencer in Monaco. Ze zet zich voornamelijk in voor goede doelen.

Festival

Gottlieb verscheen zaterdag niet voor het eerst aan de arm van haar oom bij een officiële gelegenheid. In juni kwam ze ook mee naar de opening van het tv-festival van Monte Carlo en in januari was ze aanwezig bij de openingsceremonie van het Internationaal circusfestival van Monte Carlo. Ook vorig jaar kwam ze samen met Albert en Charlène naar het Rode Kruis Gala.

Goed doel

Het is al de zoveelste keer in een week tijd dat prinses Charlène in het openbaar verschijnt. Ook nu weer was de gelegenheid voor een goed doel, eerder zette ze zich in voor haar eigen liefdadige stichting.

Tip van de redactie

Loperswol Lopen Zonder Blaren loopwol voetwol wandel wol
Bekijk bij Bol

ANP

#Royaltynl