Harry En Meghan Uit Elkaar

Prins Harry en Meghan uit elkaar? Niet volgens deze insider

Gaan Harry en Meghan uit elkaar? De geruchten daarover zijn in het Verenigd Koninkrijk bijna niet te stoppen. Maar deze insider weet meer.

Het lang verwacht boek Endgame van royalty kenner Omid Scobie werd onlangs gepresenteerd. De schrijver ontkent in dat boek dat er sprake zou zijn van een eventuele scheiding tussen prins Harry en Meghan Markle. Bij de presentati van het boek zei de auteur: “Voor zo ver ik weet gaat het prima tussen hen. (…) Ik denk dat dit stel letterlijk verbonden is door hun trauma en hun ervaringen. Zij twee samen tegen de wereld. Ik denk dat hun band daardoor onbreekbaar is.”

Lees ook: is er nog hoop op verzoening tussen Harry en Charles?

Harry en Meghan uit elkaar?

Tegelijk met de Engelse versie van het boek verscheen ook een Nederlandse vertaling, maar omdat daar nog een verkeerde passage in stond, is dat boek per direct uit de handel genomen. De Nederlandse vertaling verschijnt 8 december 2023. De passage zou gaan over een opmerking van koning Charles over de huidskleur van kleinzoon Archie.

Lees ook: nog een boek over Harry en Meghan

Endgame Harry Meghan

TEKST MANON DAELMANS

BEELD GETTYIMAGES

BRON: GBNEWS.COM

1 DECEMBER 2023

TIP VAN DE REDACTIE

Ervaar de koninklijke allure van Dior‘s Poison, een mythische geur die provocerend en mysterieus is sinds zijn creatie. Deze uitzonderlijke parfum combineert kruidige, bloemige en ambernoten met sensuele akkoorden van honing en muskus. Een charismatische, onvergetelijke oriëntaalse geur die de essentie van verleiding belichaamt. Voor meer informatie klik op onderstaande button.