332156a3 8eba 437f 8f2d D603947a89fe

Pretty in pink: 6 royals in het roze

Vandaag is roze. Royaal roze. Duik je mee in de roze garderobes van deze fashionable royals?

Van opgedoft en banketfähig tot royal casual voor een werkbezoek: roze misstaat deze royals zeker niet. Spot jij een favoriete outfit?

Madeleine

De Zweedse prinses – en jongere zus van kroonprinses Victoria – hult zich regelmatig in het roze. Sterker nog, als we een goede blik werpen op haar Instagram-account, lijkt het haar lievelingskleur te zijn. Hier straalt ze in een felroze galajurk.

Máxima

Máxima in het roze is een feestje om te zien. Hier draagt ze een tweedelige set van het Belgische modehuis Natan, tijdens een werkbezoek aan NXP in Nijmegen.

Mathilde

Haar zuiderbuurvrouw en goede bekende Mathilde durft op te vallen. Gehuld in een felroze jurk weet ze opnieuw te inspireren. Kijk eens hoe ze van het scherm spat op deze groepsfoto!

Margrethe

Margrethe van Denemarken koos in juli voor dit fijne – en hele zachtroze – setje. Uiteraard mét een bijpassend hoedje. Wij vinden het een combinatie die ook wijlen queen Elizabeth zó had kunnen dragen.

Margrethe Denemarken In Roze

Letizia

De Spaanse koningin weet heel goed wat haar flatteert. Roze is een prachtige keuze bij haar zongebruinde huid en jeugdige verschijning. Dit eenvoudig ogende zomerjurkje op Mallorca staat haar goed!

Letizia Spanje In Roze

Eloise

Je ziet ze meer deze zomer: de ruimvallende blouses in felle kleuren. Heerlijk om mee te combineren als het weer wat koeler of natter uitvalt. Eloise draagt dit roze exemplaar met verve.

Beeld: Instagram @princess_madeleine_of_sweden, @koninklijkhuis, @belgianroyalpalace, @detdanskekongehus, @queenletizia, @eloisevanoranje

#Royaltynl