Amalia op sneakers

Leuk! 5x royals op sneakers

Natuurlijk spotten we royal ladies vaak op hoge hakken, in kekke laarzen of een paar mooie zomersandaaltje. Maar ook sneakers zijn gewoon in de schoenenkast van menig royal te vinden. Hier 5 leuke voorbeelden.

Niets zo fijn als meekijken naar outfits, kapsels en schoeisel. Deels omdat we er zelf door geïnspireerd raken. Maar toch ook wel omdat royals van nu – gelukkig – vaak niet meer louter formeel en stoffig voor de dag hoeven te komen. En dus met de tijd meegaan, mede dankzij hun team van stylisten, visagisten en ontwerpers. In het geval van koningin Rania van Jordanië is het zelfs zo dat er een volledig media-team meedenkt over haar uitingen op social media. Ze is dan ook niet voor niets één van de meest invloedrijke royals online.

Naast killer heels en laarzen waar je een moord voor zou doen (nou ja, bijna dan…), dartelen de royals ook graag rond op comfortabele sneakers. En daarom zetten we die nu in de schijnwerpers.

Kate en haar Adidasjes. Ze ging – voor de coronacrisis – op werkbezoek bij een sportcentrum dat jongeren met handicaps helpt zich optimaal te ontwikkelen op sportgebied.

Wat een ontzettend stoere outfit rockt Charlene hier! Staat haar goed, jasje, shirt én die platte schoenen.

Charlene Sneakers

Camilla verraste vriend en vijand door een run te veroorzaken op schoenen van het merk Sole Bliss. Die zijn schijnbaar geschikt voor de wat bredere voet én helpen eeltknobbels te voorkomen. Echte sneakers kun je ze niet noemen, maar zo worden ze nu wel (meer dan ooit!) verkocht.

Camilla Sneakers

De Belgische koninklijke familie maakte een uitstapje naar de Ardennen. Bijna het hele gezin koos voor sneakers dan wel sportschoenen! Zelfs koning Filip had voor de gelegenheid iets anders dan zijn doorgaans chique schoeisel gekozen.

Belgische Royals Op Sneakers

En ook de immer stijlvolle kroonprinses Mary, van Denemarken, kiest hier voor comfortabel. En voor veilig, want zo’n zwembadvloer is natuurlijk heel glad.

Mary Zwembad 1

LEES OOK:

Delphine deelt 20-jaar-oude throwback (mét naveltruitje)

Meer lezen over royals? Bestel snel uw digitale versie van Royalty.

Beeld: Instagram @kensingtonroyal, @detdanskekongehus, Twitter @MonarchieBe, Hello! GettyImages