Bernhard Jr. Met Zoon Samuel Screenshot Instagram

In beeld: royal vaders met hun zonen

Je deelt zelf misschien weleens een foto van jezelf met je kind – op Instagram of elders. En royals doen datzelfde, hoog tijd dus om eens in te zoomen op plaatjes van royal vaders met hun zonen. Fijne foto’s!

Vader. Pa. Pappa of pappie. En sommige kinderen gebruiken de voornaam van hun vader. Of ze bedenken zelf een geinige bijnaam. We hebben vandaag mooie foto’s van mooie vader-zoon-duo’s. Genieten geblazen dus.

Prins Carl Philip heeft zelfs 3 zoons. Hier zien we hem met oudste zoon Alexander. Die is blij zijn vader weer te zien na een autoracewedstrijd.

Carl Philip Met Zoon Screenshot Instagram

Eentje uit ‘de oude doos’. Onze huidige koning met zijn vader, Claus, in beeld.

Willem Alexander En Claus Foto Van Anp

William mag zich de gelukkige vader van 2 zoons en 1 dochter noemen. Wat een lief plaatje is dit van hem met George, de oudste, maar hier nog maar een peutertje.

Bernhard jr. is inmiddels voorbij gegroeid door zoon Sam (Samuel). Hier zien we het stel op een selfie, papa Bernhard deelde op de 17-jarige verjaardag van zoonlief.

Bernhard Jr. Met Zoon Samuel Screenshot Instagram

Harry is de trotse vader van zoon Archie. Meghan en Harry delen zelden foto’s van het knulletje, dus dan maar éxtra genieten van deze.

Harry Met Archie Instagram Sussex

Jack Brooksbank werd in februari voor het eerst vader. En wel van zoon August, die hij samen met de Britse prinses Eugenie kreeg.

Jack En August Foto 3 Screenshot Instagram Juni 2021

Albert en de helft van de tweeling, beiden in eenzelfde blauw pak. Van Jacques weten we dat hij wel vaker ‘niet zo graag’ op de foto gaat, dus wellicht dat voor dit portret wat geduld nodig was.

Albert Van Monaco En Zoon Jacques Screenshot Instagram

En tot besluit: de Jordaanse koning Abdullah met zijn oudste zoon, en kroonprins, Hussein.

Abdullah En Hussein Jordanië Screenshot Instagram

LEES OOK:

Hype over groen fluwelen jasje van William: ‘hij is de nieuwe James Bond’

Meer lezen over royals? Neem snel een (digitaal) abonnement op Royalty.

Beeld: Instagram @bernhardvanoranje, @dukeandduchessofcambridge, @prinsparet, @hshprincesscharlene, @sussexroyal, @princesseugenie, @queenrania, ANP