ontvangst

Leuk detail: Eugenie onthult hoe royals hun takeaway in ontvangst nemen

Als prins of prinses eten thuis laten bezorgen? Je verwacht het misschien niet, maar toch wordt het veel gedaan. En zó nemen ze die bestelling in ontvangst.

Iedere dag weer staat er een grote selectie aan koks klaar in de keukens van de paleizen om het lekkerste eten voor koningen, koninginnen, prinsen en prinsessen te maken. Maar toch heeft niet iedereen altijd maar trek in hetzelfde eten. Ook prinses Eugenie en haar man niet. 

Thuisbezorgd voor prinses Eugenie

Prinses Eugenie verklapte in de podcast Table Manners dat zij een lekkere curry voor haar man, Jack Brooksbank, had besteld. Maar om eten te laten bezorgen in een paleis, dat is nog niet zo makkelijk. Er gaat namelijk een heel proces aan vooraf. 

Eerst aankondigen

Zo moeten er van te voren diverse stafleden, waaronder de beveiliging, van het hof gebeld worden voordat de prinses de bestelling in ontvangst kan nemen. Prinses Eugenie moest vertellen dat er een bezorging onderweg was naar de poorten van het paleis. Op het moment dat de prinses goedkeuring had gekregen én de bestelling er was, stapte ze de auto in. “We stapten de auto in en reden in onze pyjama’s naar het hek om de bestelling in ontvangst te nemen.”

Lees ook: Dit is waarom de kinderen van Eugenie geen titels hebben

Style Wednesday At The Cheltenham Festival
Prinses Eugenie met man Jack Brooksbank

Verwarring

De hosts van de podcast vonden dit maar gek. “Kon je niet gewoon even naar de poort lopen? Of iemand binnenlaten met de curry?” Daarom reageerde prinses Eugenie: “We zouden inderdaad kunnen lopen… maar ik wil niet in m’n pyjama naar buiten.”

Lees ook: Terugblik: Zo zag het huwelijk van prinses Eugenie eruit

Tip van de redactie

Deze glazen kroon theelichthouder straalt landelijke romantiek uit. Kaarslicht tovert er een warme gloed in. Perfect te combineren met andere theelichthouders voor een sfeervol geheel. Voor meer informatie klik op onderstaande button. 

TEKST VERA GULDEMEESTER
BEELD GETTYIMAGES

Meer verhalen lezen? Neem nu een digitaal abonnement op Royalty

#Royaltynl