Rania Instagram Met Dochters September 2020

Geweldig: Rania deelt 4 throwbacks met al haar kinderen

Onder de post op Instagram schrijft iemand al: ‘queen of hearts’. En niets lijkt minder waar, Rania van Jordanië is nog altijd enorm geliefd in eigen land en ver daarbuiten. Kijk eens naar deze heerlijke foto’s van toen die ze deelt via Instagram.

Wie heeft er nu niet een smartphone, laptop, tablet of externe harde schijf vol met fijne foto’s? Familiemomenten, huisdieren, feestjes en (klein)kinderen, we maken met z’n allen heel wat beeldmateriaal. Misschien ben jij nog wel van de echte fotoalbums en plak je deze met liefde vol. Als je even wacht… heb je vanzelf een ‘throwback’ in handen. Zo ook Rania, die op Moederdag (gisteren al in Jordanië, hun vieringen lopen niet gelijk met de onze) 4 foto’s deelde waarvan je spontaan smelt. Baby- en dreumeskiekjes met al haar kinderen: kroonprins Hoessein (1994), prinses Iman (1996), prinses Salma (2000) en prins Hasjem (2005).

Genieten geblazen! En wat leuk om de jonge Rania ook in beeld te zien! Niet dat ze een spat veranderd lijkt, afgelopen zomer werd ze 50 en dat is haar bijna niet aan te zien.

Rania Met Kind Foto 1
Rania Met Kind Foto 2
Rania Met Kind Foto 3
Rania Met Kind Foto 4

LEES OOK:

Quiz: weet jij welke royal waar woont?

Meer lezen over royals? Bestel snel uw digitale versie van Royalty.

Beeld: Instagram @queenrania

Geef een reactie

Gerelateerde artikelen