Genieten: 5 jeugdige foto’s van royals

Van Sarah – ‘Fergie’- Ferguson tot onze eigen Willem-Alexander: leuke kiekjes uit hun jongere jaren. Geniet mee van de guitige gezichten.

Leuke plaatjes kijken is iets dat we allemaal doen. En als de royals ons dan een inkijkje geven in hun leven, genieten we daar natuurlijk extra van. We zetten 5 foto’s van royals op een rij die in reeds ‘vervlogen tijden’ zijn genomen.

Sarah Ferguson heeft onlangs een Linkedin-profiel aangemaakt en koos deze foto als profielfoto. Een throwback, wat glanst haar bijzondere haar mooi!

Sarah Ferguson

Onze koning was vroeger best een deugniet. Uitgesproken, een beetje rebels en niet altijd aardig voor de pers. Hier zien we hem op een verlovingsfoto met Máxima, in 2001. Wat een jonge snoetjes nog.

Willem Alexander

Harry en William verloren hun moeder op jonge leeftijd. William was 15 en Harry 12 toen Diana kwam te overlijden. Gelukkig zijn er veel mooie foto’s van de broers met hun moeder.

Harry William Diana Throwback

Kun je zien wie dit is? We geven je 3 hints: haar jongere zusje heet Stéphanie. Ze woont in Monaco. Ze is kortgeleden ‘stiefoma’ geworden van de tweeling van Christian van Hannover en zijn vrouw Alessandra.

Caroline Van Monaco
Maria Teresa Luxemburg Guillaume Louis

Tip van de redactie

Loperswol Lopen Zonder Blaren loopwol voetwol wandel wol
Bekijk bij Bol

Beeld: Instagram @sarahferguson15, @sussexroyal, @monacoprincelyfamily, @courgrandducale, koninklijkhuis.nl/RVD