terug naar Nederland

Eloise van Oranje komt terug naar Nederland: druk met pakken van koffers

Eloise van Oranje komt zeer binnenkort weer in Nederland aan. Op Instagram laat ze namelijk zien dat ze druk bezig is met het pakken van haar koffers. 

Eloise heeft de afgelopen maanden stage gelopen in New York en ze heeft een fantastische tijd gehad. Naast hard gewerkt te hebben, heeft de gravin ook veel vrije tijd gehad en genoten van al het leuks dat New York te bieden heeft. Ook kwamen haar ouders en vrienden gezellig op bezoek.

Terug naar Nederland

Eloise keert binnen een aantal dagen terug naar Nederland. De influencer is namelijk begonnen met het pakken van haar koffers. De gravin deelde dit op haar Instagram stories. “Beginnen met pakken…”, schrijft Eloise bij de foto van haar koffer. Ook deelt ze nog een foto van haar kleding. 

Stage bij Otrium 

Vorige week deelde Eloise van Oranje een video, waarin ze vertelde waar ze in New York al die maanden stage heeft gelopen. Dit was bij het Nederlandse online modebedrijf Otrium. Ze werkte daar in het team ‘duurzaamheid’ en hielp mee met de communicatie. 

Lees ook: Zien: hier liep gravin Eloise stage in New York 

Laatste weekend New York

Het einde van haar reis zit er nu dus écht aan te komen. Naast haar koffer ingepakt te hebben, heeft de gravin ook nog voor de laatste keer gefeest. Te zien is dat ze de Pride heeft meegevierd in de stad en deze dag heeft ze afgesloten met vrienden én lekkere taco’s. En dan nu? Koffers pakken en naar huis!

Lees ook: Op déze manier worden de koffers van royals ingepakt

TEKST: VERA GULDEMEESTER
BEELD: ANP/INSTAGRAM