Eloise op de gezonde toer screenshot Instagram

Eloise gaat op de dieettoer

Op Instagram staat een zestal foto’s waarop we Eloise sportend bezig zien. Ze heeft een kek pakkie aan en werkt samen met de mensen achter ‘Dag Een’.

De gravinfluencer influencet nog even verder. Want ook met deze samenwerking zal ze ongetwijfeld opnieuw mensen inspireren. Eloise is een samenwerking aangegaan met Dag Een, een bedrijf dat hun methode om in vorm te komen een ‘lifehack’ noemt. Op Instagram wijdt Eloise er een uitgebreide post aan. Het is duidelijk: Eloise heeft een missie.

Comments

De gravin heeft weleens aangegeven zich niet veel meer van (negatieve) comments op social media aan te trekken. Ze doet haar eigen ding en snapt niet waarom mensen zo zuur doen. Eén van de comments onder de sportieve foto’s luidt: “Handen omhoog als je ook gaat sporten met grote oorbellen in en je haar prachtig geföhnd!”, al geeft de reageerder zelf al aan dat het een grapje is en dat ze vindt dat Eloise er prachtig uitziet.

Eloise op de dieettoer

Eloise slaat dus een nieuwe weg in. En klaarblijkelijk gaat ze ook op haar voeding letten, want één van de gebruikte hashtags bij de post is #gezondeten. We zijn benieuwd wat het de studente aan de Hotelschool gaat brengen, we krijgen ongetwijfeld updates binnenkort.

LEES OOK: Wat een heerlijke foto’s van lachende Máxima

Meer verhalen lezen? Neem nu een digitaal abonnement op Royalty.

Beeld: Instagram @eloisevanoranje / bylotterlinden

#royaltynl