Alexia (2)

Dit zei prinses Alexia in de koets

Alle ogen waren tijdens Prinsjesdag gericht op prinses Alexia. Maar wat zei ze nou eigenlijk zelf op weg in de koets met haar oom en tante?

Tot in het verre buitenland – Argentinië! – aan toe was het na Prinsjesdag prinses Alexia voor en na. In een spetterende jurk maakte ze over de hele wereld. En kreeg ze commentaar, van Johan Derksen tot talloze sociale mediagebruikers , vloggers en bloggers. Die waren het allemaal over één ding eens: onze glamourprinses Alexia stal de show.

Knap

Wat erg knap is, want zoveel ervaring heeft ze nou ook weer niet, na twee jaar in de relatieve beschutting van het UWC Atlantic College in Wales. Ze mocht daar zelfs geen dingen meer posten op de socials!

Een klein voorproefje kregen we al bij haar eerste solo-optreden in Rotterdam, dat voortreffelijk verliep en de verwachtingen voor Prinsjesdag flink opschroefde. Moeilijk om die dan ook waar te maken? Niet voor prinses Alexia!

Winnaar

Vanaf het moment dat ze paleis Noordeinde verliet tot en met de balkonscene was ze een winnaar. En nu zijn dus alle ogen op haar gericht – en oren!

Want weekblad Story ging op zoek naar iemand die kon liplezen, zodat we nu ook weten wat prinses Alexia zei toen ze aan het slot in de koets met prinses Laurentien en prins Constantijn stapte.

Verschillende liplezers waren het met elkaar eens. ‘Blij dat het weer voorbij is’, zei Alexia.

‘Logisch toch, welke 18-jarige zit daar nou op te wachten?’, schrijven meerdere mensen. ‘De poppenkast is ook weer voorbij’, zo reageren weer anderen.

Tip van de redactie: kleed je als een royal

Scherm­afbeelding 2023 02 01 Om 21.21.42
BESTEL HIER

Story/ANP

#Royaltynl