William Van Wales

Dit filmpje van Prins William is nu een hit op TikTok

Op 7 juni 2024 was William van Wales gast op de bruiloft van Hugh Grosvenor, Hertog van Westminster, en zijn bruid Olivia Henson. Dat leverde een filmpje op dat nu een hit is op TikTok.

William van Wales was deze week een belangrijke gast op de bruiloft van zijn goede vrienden. Maar hij kon niet voorzien dat het hem, vervolgens TikTok famous zou maken.

Op het filmpje is Prins William goed te zien. De troonopvolger werd gezien terwijl hij in een minibus stapte, samen met andere gasten, voordat hij naar de receptie van het paar vertrok.

2024 Prins William
2024 Prins William

William hit op TikTok

Een clip van dit moment gaat nu viral op TikTok, waar hij op het moment van schrijven al 89.000 keer werd geliket en 3,5 miljoen keer werd bekeken. Het filmpje werd gepost met de boodschap: “Prins William op de bruiloft van de hertog van Westminster.”

Lees ook: werd Catherine van Wales behandeld in Texas?

William Van Wales Tiktok
William Van Wales Tiktok

William van Wales alleen op de bruiloft

William van Wales ging alleen, hoewel zijn nicht Prinses Eugenie er ook was.

Grosvenor is zowel bevriend met William als met Prins Harry. Maar de hertog van Sussex liet verstek gaan en bleef in Amerika om te voorkomen dat zijn ruzie met zijn oudere broer de bruiloft zou overschaduwen.

William Bruiloft
William Bruiloft

Reacties op TikTok

De reacties op het TikTok filmpje zijn ontelbaar. Een reactie op de video luidde: “Het is bizar om de royals in een minibus te zien stappen, hahaha, geen idee waarom,” terwijl een andere reactie luidde: “William… je moeder zou zo trots zijn op de man die je bent geworden.”

Je kunt het filmpje hier bekijken

@pierrickgeais

Prince William at the wedding of the Duke of Westminster #royalfamily #princewilliam #dukeofwestminster

♬ Golden – Harry Styles

Lees ook: Eloise op TikTok in Japan

TEKST MANON DAELMANS

BEELD GETTY IMAGES