Eloise

Deze royals staan in prominente magazines

Dat zijn geen kleine namen, sommigen van hen belandden zelfs in Vogue. Kijk je mee?

Als royal maak je natuurlijk voorzichtige keuzes en je persvoorlichter of mediamanager heeft ook meningen. Op welk verzoek voor een interview – met bijbehorende fotoshoot – ga je in en welke laat je links liggen?

Wij doken in het onderwerp en kunnen je vertellen dat Eloise en Laurentien en ook zusjes Beatrice en Eugenie mooi ‘gefeatured’ werden in vooraanstaande tijdschriften. Bovendien zagen we Camilla voorbijkomen in een titel die helemaal in haar straatje past en schittert Charlene zelfs in badpak op de foto. Geniet mee van de beelden.

Eloise in Linda.

Eloise heeft meerdere (commerciële) samenwerkingen op haar naam staan. Je weet misschien dat ze voor Magnum, Coca-Cola en L’Oréal Paris actief is. Wat ze óók doet, is af en toe een interview geven aan Linda. magazine. Eerder was dat voor de meiden-editie, nu staat ze zelfs in de jubileumuitgave van het ‘grote’ blad. Het magazine viert z’n 20ste verjaardag.

Eloise Instagram Screenshot Interview Linda 1
Eloise Instagram Screenshot Interview Linda 2

Camilla in Country Life

De vrouw van Charles en huidige koningin van het Verenigd Koninkrijk werd door het Britse Country Life vorig jaar geïnterviewd. Dat interview werd vergezeld door een serie foto’s en de maakster ervan is al even bijzonder: Kate zette Camilla op de foto! Iets met keep it in the family. Overigens schiet Kate ook met regelmaat mooie plaatjes van haar eigen man en kinderen, die af en toe via socials gedeeld worden.

Camilla In Country Life Magazine 1
Camilla In Country Life Magazine 2 2

Eugenie & Beatrice in Vogue

Eugenie en Beatrice wisten het zelfs tot in Vogue te schoppen. De Britse uitgave van dat tijdschrift strikte de royal zusjes voor een (vrij zeldzaam) interview. Plus fotoshoot die de twee toont zoals je ze niet eerder zag. Beschaafd, uiteraard. Maar ook haute glamour. Eugenie plaatste onlangs op haar Instagram zelfs nog een quote van Anna Wintour, de hoofdredactrice van de Amerikaanse Vogue.

Beatrice En Eugenie In Britse Vogue 1
Beatrice En Eugenie In Britse Vogue 2

Laurentien in Linda.

Ook de moeder van ’s lands bekendste (en enige) gravinfluencer kreeg een plek in Linda. Dat gebeurde in 2021, een interview met prachtige foto’s. Laurentien was er enorm openhartig over onder meer haar huwelijk en kinderen. Ze vertelde dat ze zich vroeger nooit ‘het mooiste meisje van de klas’ heeft gevoeld. En is zich ervan bewust dat zij in een ander tijdperk leeft dan, bijvoorbeeld, social media-dochter Eloise.

Laurentien In Linda Magazine 1

Charlene in Vogue

Ook Zuid-Afrikaanse beauty Charlene verscheen eens in Vogue. En nog wel in badpak. Het beeld zou later als ‘iconisch’ de boeken ingaan. Charlene is, zoals je vast weet, zwemmer op Olympisch niveau geweest. Nog altijd is ze met de sport bezig, onlangs leerde ze kinderen zwemmen in Zuid-Afrika. Charlene zet vol in op waterveiligheid, één van haar speerpunten.

Charlene Badpak Foto 4

Beeld: Instagram @eloisevanoranje, Country Life, Vogue, Linda

#Royaltynl