laurentien

Laurentien voelde zich nooit het mooiste meisje van de klas

In een interview vertelde prinses Laurentien een paar jaar geleden bijzonder openhartig over haar eigen onzekerheden.

Het interview werd in 2021 geplaatst in de 200e editie van het blad LINDA. Via Instagram deelde LINDA ook een mooie foto en video van de prinses. In de video vertelt ze dat ze zich enorme zorgen maakt dat veel mensen niet de tijd nemen om elkaar te begrijpen. ‘‘Als we dat doen, dan ontstaat er heel veel ruimte voor oplossingen.’’

Het bericht dat bij de post geschreven staat onthult waarover Laurentien nog meer vertelt in het blad. “Ik ben ervan overtuigd dat je problemen kunt oplossen als mensen en organisaties écht samenwerken, ego’s loslaten en samen voor die gezamenlijke missie gaan.’’ De prinses zet zich al jaren in voor Nederlanders die kampen met armoede, laaggeletterdheid en schulden. 

In het interview blijkt ze echter ook bijzonder openhartig te zijn over haar familie, de liefde en haar zelfbeeld. “Ik heb me nooit het mooiste meisje van de klas gevoeld. Eerder het tegenovergestelde. Met als gevolg dat ik een tijd vreselijk mijn best heb gedaan om die onzekerheid te maskeren, op het krampachtige af.”

Schoonheid

Inmiddels is Laurentien natuurlijk al lang niet meer onzeker. Daar heeft ze ook geen reden toe. Ze is een krachtige, zeer intelligente vrouw, die er ook nog eens prachtig uitziet.

https://www.instagram.com/p/CLZX4Mmqt_a/

LEES OOK:

Meer lezen over royals? Bestel snel uw digitale versie van Royalty.

Beeld: Instagram @linda. GettyImages

Tip van de redactie

Loperswol Lopen Zonder Blaren loopwol voetwol wandel wol
Bekijk bij Bol