Image 25

Laurentien in de LINDA: ‘‘Ik heb me nooit het mooiste meisje van de klas gevoeld’’

In de 200e editie van het blad de LINDA vertelt prinses Laurentien over haar visie op problemen binnen de samenleving. Daarbij is ze ook bijzonder openhartig over haar eigen onzekerheden.

Via Instagram deelt LINDA ook een mooie foto en video van de prinses. In de video vertelt ze dat ze zich enorme zorgen maakt dat veel mensen niet de tijd nemen om elkaar te begrijpen. ‘‘Als we dat doen, dan ontstaat er heel veel ruimte voor oplossingen.’’

Het bericht dat bij de post geschreven staat onthult waarover Laurentien nog meer vertelt in het blad. “Ik ben ervan overtuigd dat je problemen kunt oplossen als mensen en organisaties écht samenwerken, ego’s loslaten en samen voor die gezamenlijke missie gaan.’’ De prinses zet zich al jaren in voor Nederlanders die kampen met armoede, laaggeletterdheid en schulden. 

In het interview blijkt ze echter ook bijzonder openhartig te zijn over haar familie, de liefde en haar zelfbeeld. “Ik heb me nooit het mooiste meisje van de klas gevoeld. Eerder het tegenovergestelde. Met als gevolg dat ik een tijd vreselijk mijn best heb gedaan om die onzekerheid te maskeren, op het krampachtige af.”

LEES OOK:

Prins Philip (99) moet in het ziekenhuis blijven

Meer lezen over royals? Bestel snel uw digitale versie van Royalty.

Beeld: Instagram @linda.

Geef een reactie

Gerelateerde artikelen