Charles En Diana Verloving

De leukste verlovingsfoto’s door de jaren heen

Royal huwelijken zijn doorgaans een heel evenement en daaraan vooraf gaat natuurlijk: de verloving. We hebben de mooiste foto’s.

In het geval van Meghan en Harry werd Meghan afgeraden een kettinkje met hun initialen te dragen, voordat hun relatie officieel bekend was. En koningin Rania van Jordanië zou haar Abdullah vast niet eens ontmoet hebben, als zij niet met haar ouders van Koeweit naar Jordanië gevlucht was, ten tijde van de Golfoorlog. Royals en hun liefdesverhalen. Voordat de huwelijksdag plaatsvindt, is er altijd een officiële verloving. En wij selecteerden de leukste foto’s voor je.

Máxima en Willem-Alexander leerden elkaar kennen in de Spaanse stad Sevilla. Zij verloofden zich in maart 2001.

Willem Alexander En Máxima Verloving

Meghan en Harry zijn eigenlijk nog maar kort getrouwd, sinds mei 2018. In november 2017 maakten zij hun verloving officieel bekend. Maar insiders weten te melden dat ze stiekem al sinds augustus van dat jaar verloofd waren.

Harry En Meghan Verloving

In maart van 1965 verloofden ook prinses Margriet en Pieter van Vollenhoven zich. Moeder Juliana kondigde het nieuw aan met een korte boodschap die via radio en tv werd uitgezonden.

Margriet En Pieter Van Vollenhoven Verloving

Op 24 februari 1981 werd de verloving van prins Charles met Diana wereldkundig gemaakt. Zij zouden samen 2 zoons krijgen, William en Harry. Die op hun beurt ook getrouwd zijn. Helaas mocht Diana die huwelijken niet meer meemaken.

Charles En Diana Verloving

In de zomer van 2010 verloofden Charlene Wittstock, voormalig zwemkampioene, en Albert van Monaco zich. Uit hun huwelijk werd 4 jaar later een tweeling geboren: Gabriella en Jacques.

Albert En Charlene Verloving

Meer lezen over royals? Bestel snel uw digitale versie van Royalty.

Beeld: Koninklijk Huis, ANP, ANP/EPA, PN, Instagram @sussexroyal @hshprincesscharlene