Meghan

Meghan op haar vingers getikt om kettinkje

Het is alweer een onthulling uit het boek Finding Freedom. Uit een passage blijkt dat Meghan gebeld werd door de adviseurs van de Queen met het vriendelijke verzoek een bepaalde ketting toch vooral niet in het openbaar te dragen.

De ene onthulling na de andere serie van opmerkelijke uitspraken vliegt je om de oren deze weken. De bron van dit alles is het nieuwe boek over Harry en Meghan: Finding Freedom. Of ze die ‘freedom’ inmiddels in Amerika hebben gevonden, is de vraag. Er is in ieder geval genoeg ruimte in hun gloednieuwe woning om een legertje bodyguards en een persteam onder te brengen.

Een opmerkelijk feitje uit het boek gaat over een ketting die Meghan droeg. Dat was toen zij en Harry nog aan het daten waren. Er was nog geen sprake van een officiële relatie tussen de twee, althans: deze was nog niet bekendgemaakt. Meghan droeg een kettinkje met de letters H (Harry) en M (Meghan). En dát vonden de adviseurs van het Britse koningshuis te ver gaan. In het bijzonder het kantoor dat de belangen behartigt van Kensington Palace, waartoe zij en Harry toen nog hoorden.

Het kantoor belde Meghan en adviseerde haar de ketting niet langer te dragen. Omdat ze er juist de paparazzi mee zou aanmoedigen haar te blijven achtervolgen. Ze zou er steeds weer nieuwe ‘headlines’ mee creëren, meenden de adviseurs.

Of Meghan het goedbedoelde advies heeft opgevolgd, is niet helemaal duidelijk. Wel zou ze later tegen een vriendin hebben gezegd “ik kan ook niets goed doen”, en hebben gezegd het een vreemde ervaring te vinden om van het kantoor van haar vriend te horen wat ze wel en niet zou mogen dragen.

Meghan Ketting

Lees ook:

Prins Harry: ‘contact houden met je vrienden is heel belangrijk’

Meer lezen over royals? Bestel snel uw digitale versie van Royalty.

Bron: RTL, beeld: ANP/EPA, Page Six

Geef een reactie

Gerelateerde artikelen