Harry, Meghan (2)

Charles en prins Harry: ‘Vredesonderhandelingen’

Koning Charles en prins Harry zouden een datum in september hebben geprikt voor vredesonderhandelingen.

Prins Harry en zijn vader, koning Charles zouden een afspraak hebben gemaakt voor de besprekingen. Volgens bronnen is het ‘zeer onwaarschijnlijk’ dat Meghan Markle daarvoor wordt uitgenodigd.

Koning Charles komt halverwege september terug van zijn vakantie in Schotland. Prins Harry vliegt in die periode met zijn vrouw Meghan van Amerika naar Duitsland voor de Invictus Games.

Staf

De koninklijke staf is bezig met de voorbereidingen voor een meeting op 17 september, dus voordat Charles op staatsbezoek gaat in Frankrijk op de 20e.

Harry verlangt zoals bekend excuses voor alles wat zijn familie hem en Meghan heeft aangedaan. Maar Charles zou nu als voorwaarde voor een gesprek hebben gesteld dat familieaangelegenheden taboe zijn.

Welwillend

En dat is dan nog zeer welwillend, vergeleken bij de positie van prins William. Het zal nog heel wat moeite kosten om hem in een milde stemming te krijgen. Maar volgens een bron gaat bij hem het landsbelang boven alles. Zelfs als daarvoor een verzoening met zijn broer noodzakelijk is.

Tip van de redactie

Loperswol Lopen Zonder Blaren loopwol voetwol wandel wol
Bekijk bij Bol

OK Magazine

#Royaltynl