Eloise (4)

8x: royals in een geweldig blouseje

Fleurig, gewaagd, luchtig of juist wat strakker: de blouse is niet weg te denken uit de meeste garderobes. Deze royal vrouwen shinen in hele toffe exemplaren.

Eloise draagt een wat gewaagder exemplaar, Máxima kiest een hooggesloten blouse. En zo zijn er natuurlijk nog tig variaties te vinden. Wij lichten er 8 uit, wie weet zie je jouw droomblouse er wel tussen staan!

Eloise

In Praag droeg de dochter van Laurentien en Constantijn deze hippe, met wat verticale inkijk aan de voorkant. Mooi in donkerblauw met een wit streepje en speelse strikjes.

Eloise Blouse

Letizia

Gebroken witte blouse met lichte plooi vanuit de hals. En goed gecombineerd met een rode broek: Letizia ademt stijl!

Letizia Lange Broek Foto 3

Mathilde

In oudroze en met transparante mouwen en een kek kraagje. Mathilde kiest voor anders. Heel leuk.

Lees ook: Mathilde schittert in rode bloes

Mathilde Blouse

Rania

Rania van Jordanië is de royal met – bij elkaar opgeteld – de meeste volgers op social media ter wereld. Waarschijnlijk ook een flink deel fashionvolgers, want als iemand werkelijk altijd onberispelijk voor de dag komt.. hier draagt ze een tussen-geel-en-groen exemplaar met een broek en ceintuur in dezelfde kleur.

Lees ook: we zijn verliefd op de bloes van Mary

Rania Blouse

Máxima

Paars én een printje én een strik. Als er één royal is die het allemaal kan dragen, is het onze eigen Máxima wel. Al helpt haar stralende lach natuurlijk ook.

Maxima Blouse

Mary

Mary pakte met haar stichting tasjes in voor ontheemde kinderen. Dat deed ze in stijl: kijk eens hoe goed deze denim blouse haar staat.

Mary Denim Blouse Zonder Insta Kaders

Kate

Liefdevol vakantieplaatje van Kate en William. Kate draagt een opengewerkt off-white blouseje, in de stijl die je dit jaar ook in Nederland veel ziet. Goed te combineren met zowel jeans als een mooie wijde rok.

Kate Blouse

Sarah

Sarah Ferguson gaat voor bont. Een bloemenprint all-over en in combinatie met het model heeft de blouse een sixties vibe. Staat haar prima en is weer eens wat anders.

Sarah Blouse

Beeld: ANP, Instagram @eloisevanoranje, @queenrania, @belgianroyalpalace, @queenrania, @koninklijkhuis, @detdanskekongehus, @princeandprincessofwales, @sarahferguson15

#Royaltynl

Tip van de redactie

Deze origami-giftset, een typisch geschenk voor onder de koninklijke kerstboom, biedt een moment van rust en ontspanning. De The Ritual of Jing Bad en Lichaam set, verrijkt met kalmerende jujube en lotusbloem, is het ideale cadeau voor een geliefde of om jezelf te verwennen. Voor meer informatie klik op onderstaande button.

The Ritual of Jing