Meghan Coltrui

6x royals in een coltrui

Sinds een paar jaar niet meer weg te denken uit het modebeeld, nadat de coltrui jarenlang uit zicht was verdwenen. We nemen je mee langs deze royal dames en een heer mét coltrui.

Modebewuste mensen moesten er tot najaar/winter 2019-2020 op wachten voordat-ie weer écht hot werd: de coltrui. De turtleneck. De roll neck. Welke naam je er ook aan hangt, wij verzamelden de leukste foto’s van royals met een coltrui aan voor je.

Meghan is een vrouw die weet wat haar staat. Dat geldt zeker ook voor kleurkeuze. Deze camel-kleurige coltrui zit én staat haar als gegoten.

Meghan Coltrui 1

Kroonprinses Victoria hielp met het maken van maaltijden voor ouderen. In de gaarkeuken was het fris, dus we snappen haar keuze voor deze klassieke zwarte coltrui absoluut.

Victoria Coltrui

Máxima heeft het tevens slim bekeken: op een bijeenkomst voor de VN ging ze naar Davos. Dat ligt in Zwitserland en zal ongetwijfeld frisjes geweest zijn. Mooie coltrui, in burgundy red.

Máxima Coltrui

En ook Kate kiest voor een warme nek. Het haar los, een lichte lila coltrui aan en natuurlijk haar kenmerkende volle lach. Wij houden van haar stijl!

Kate Coltrui

Mary van Denemarken is ontzettend classy. Zij is meermaals gefotografeerd met een colletje, maar wij kiezen voor deze, want: oversized, inclusief ribje, col in een niet-alledaagse kleur én een leuke familiefoto met een verhaal.

Mary Coltrui

Het lijkt bijna of we de heren overslaan, maar hekkensluiter van de serie is Bernhard jr. De prins kiest voor stijlvol en simpel: een zwart colletje met een mooie blazer erover.

Bernhard Coltrui

Beeld: Instagram @sussexroyal, @kungahuset, @koninklijkhuis, @kensingtonroyal, @detdanskekongehus, @bernhardvanoranje