×
AdBlock gedetecteerd!

Beste bezoeker,

Wij zien dat je een adblocker gebruikt die ervoor zorgt dat je geen advertenties ziet op onze website. Dit vinden wij jammer, want de artikelen op onze website zijn mede dankzij deze advertenties gratis te lezen en bekijken. Wil jij een uitzondering maken voor onze website of meer lezen over de wijze waarop wij met advertenties omgaan? Klik dan hier.
 • Staatsbezoek aan voormalig Nederlands-Indië

  Door Marc van der Linden

  De koning en koningin hebben hun staatsbezoek aan Indonesië er op zitten. Meteen na hun wintersportvakantie in Oostenrijk vertrekken ze naar het land dat ooit deel uitmaakte van het Koninkrijk der Nederlanden. We kunnen er genoeg over zeggen, maar Nederland is het voormalige NederlandsIndië veel verschuldigd. Het heeft ons land niet alleen rijker gemaakt, maar…

  Lees column
 • Meest gelezen

 • Wilt u op de hoogte blijven via de Royalty nieuwsbrief? Schrijf u nu in!

 • Kroonprins Frederik plus gezin met sportschoenen op de foto

  Ludieke manier om te melden dat de 'Royal Run' verplaatst wordt

  Kroonprins Frederik plus gezin met sportschoenen op de foto

  De Deense prins plaatste een prachtige foto op Instagram waarop hij met zijn vrouw Mary en kinderen Christian, Vincent, Josephine en Isabella te zien is. Mét hun hardloopschoenen erbij.


  Het gezin poseert zittend, op de trappen van het paleis en heeft met de schoenen een vrolijk tintje gegeven aan de mededeling. Die gaat over de Royal Run. Een hardloopevenement waar de familie aan zou deelnemen. Het stond gepland voor Tweede Pinksterdag, maar is verschoven in verband met Corona. De nieuwe datum is 6 september.

  Lees ook:

  De ‘run’ werd in 2018 in het leven geroepen. Dat jaar werd Frederik 50 en de bedoeling was om alle Denen een zetje te geven om meer te gaan bewegen. Het gezin laat onder de foto weten: “We hopen dat de Royal Run na de zomer een groot samenzijn wordt en dat iedereen tot die tijd goed voor zichzelf zorgt”.

   

  Meer lezen over royals? Bestel snel uw digitale versie van Royalty.

   

  Bron: ANP, Instagram. Beeld: ANP/EPA, Instagram @detdanskekongehus

  26 maart 2020 - 12:02