×
AdBlock gedetecteerd!

Beste bezoeker,

Wij zien dat je een adblocker gebruikt die ervoor zorgt dat je geen advertenties ziet op onze website. Dit vinden wij jammer, want de artikelen op onze website zijn mede dankzij deze advertenties gratis te lezen en bekijken. Wil jij een uitzondering maken voor onze website of meer lezen over de wijze waarop wij met advertenties omgaan? Klik dan hier.
 • Staatsbezoek aan voormalig Nederlands-Indië

  Door Marc van der Linden

  De koning en koningin hebben hun staatsbezoek aan Indonesië er op zitten. Meteen na hun wintersportvakantie in Oostenrijk vertrekken ze naar het land dat ooit deel uitmaakte van het Koninkrijk der Nederlanden. We kunnen er genoeg over zeggen, maar Nederland is het voormalige NederlandsIndië veel verschuldigd. Het heeft ons land niet alleen rijker gemaakt, maar…

  Lees column
 • Meest gelezen

 • Wilt u op de hoogte blijven via de Royalty nieuwsbrief? Schrijf u nu in!

 • Mooie selfie op Instagram: Eloise is het binnen zitten ook een beetje zat

  De gravin zit net als alle andere Nederlandse leerlingen thuis

  Mooie selfie op Instagram: Eloise is het binnen zitten ook een beetje zat

  Het is ook niet makkelijk, je vriendinnen moeten missen, je plannen cancelen en al je schoolwerk thuis moeten doen.


  De 17-jarige dochter van Constantijn en Laurentien plaatste een prachtige selfie op Instagram. Ze vangt duidelijk wat vitamine d en onder de post staat ‘bored in the house and in the house bored’, wat ongeveer neerkomt op ‘vervelen hier thuis en hier thuis vervelen’. Repetitief, om de saaiheid van de situatie nog eens te benadrukken!

  In een eerdere Insta-story riep Eloise iedereen op zich vooral aan de gestelde maatregelen te houden. Daar zijn wij het natuurlijk helemaal mee eens.

   

  Meer lezen over royals? Bestel snel uw digitale versie van Royalty.

   

  Beeld: ANP, Instagram @eloisevanoranje

  26 maart 2020 - 10:21