prinsessen

6 prinsessen toen en nu

Heerlijk om de archieven eens in te duiken! We kijken naar 6 prinsessen, van Amalia tot Margarita, ’toen en nu’. Het zal je vast verbazen hoe sommigen veranderd zijn.

Met de komst van platforms als Instagram en Snapchat zijn fotootjes vaak talrijk en direct oproepbaar. Toch hebben ‘echte’ foto’s natuurlijk nog altijd iets bijzonders. Soms zijn ze representatief voor een bepaalde periode. Soms is het het enige tastbare beeldmateriaal dat je hebt van een mens. En soms.. is het vooral gewoon ontzettend leuk om eens een aantal prinsessen onder de loep te nemen! Wij kijken met je naar Amalia, Charlotte Casiraghi, Margarita, Alexia, Charlotte van Kate en William en Ariane.

Amalia. Een babyfoto van de prinses uit 2004. Versus een prachtige portretfoto en de foto tijdens het staatsbezoek in 2023.

Amalia 2004
Amalia Headshot Zomer 2020

Charlotte Casiraghi is officieel geen prinses, maar natuurlijk wel ‘royal’ genoeg om in dit prachtige overzicht te worden opgenomen. De oudste dochter van Caroline van Monaco is inmiddels zelf moeder van twee zoons.

Charlotte Casiraghi Throwback
Charlotte Casiraghi 2020

Prinses Margarita vormt samen met Jaime een tweeling. Ze werden geboren in 1972. Margarita is na wat omzwervingen nu succesvol met een eigen sieradenmerk. Persoonlijk heeft ze op dit moment wat tegenslag, maar deze sterke vrouw komt daar vast glorieus uit tevoorschijn.

Prinses Alexia is een prachtige jonge vrouw die komend jaar eindexamen doet. Kijk eens wat een leuke foto van haar!

Alexia 2005
Alexia Headshot Zomer 2020

Ook William en Kate hebben natuurlijk een Charlotte. De pientere, vrolijke 5-jarige gaat met plezier naar school en heeft nog een heel leven voor zich. Haar babyfoto is al net zo schattig als haar recente foto!

Charlotte 2015
Ariane 2007
Untitled Design 2023 03 10t110300.118

Meer lezen over royals? Bestel snel uw digitale versie van Royalty.

Beeld: ANP, ANP/EPA, Instagram @koninklijkhuis, @deparmedesign, @monacoprincelyfamily gettyimages

chanel
KLIK HIER