Maxima Willem Alexander

5x royal vrouwen in trendkleur groen

Het is nog steeds niet weg te denken uit het modebeeld: felgroen. Wij smullen ervan en doen een rondje langs de royal vrouwen in éxtra groene outfits.

Fris groen, appeltjesgroen, bijna-neon-groen en lichtgroen: de kleurenwaaier heeft zijn intrek genomen in menig garderobe en is duidelijk opvallender dan het mosgroen en zeegroen dat we ervoor veel zagen. Deze royal lady’s doen graag mee en shinen in hun groener-dan-groene outfits.

Victoria van Zweden

De kroonprinses bezocht een kliniek en gaf er meteen het bosje in aangroei wat water. Ze shinet in deze tint groen!

Victoria In Groen Pak Screenshot 2 Insta Kungahuset

Máxima

Heb je het werkbezoek aan Gelderland van de koning en koningin vorige week gevolgd? Máxima was een bijzonder(e) groene verschijning in haar lange rok + top, van modehuis Natan. De echte royaltyfan herkent de outfit vast nog wel: ze droeg deze ook tijdens Koningsdag!

Willem Alexander, Maxima

Mathilde

Een zomerse look voor Mathilde: de jurk is bescheiden en toch gepast opvallend door de mooie kleur en dito floral print. Mathilde draagt trouwens vaker jurken met bloemenprints.

Maxima, Mathilde

María Teresa

De groothertogin van Luxemburg heeft gekozen voor een in het oog springende kleur groen. De grote mouwen en forse geknoopte strik in de taille maken de jurk heel fashionable.

Maria Teresa Luxemburg In Groene Jurk Screenshot Insta Cour Grand Ducale

Eloise

Onze favoriete Gravinfluencer verrast natuurlijk vaker met gave outfits. Tijdens de opnamen voor Het Perfecte Plaatje maakte ze deze foto en we love de enigszins pompeuze top met de heerlijke mouwtjes.

Eloise In Groen Screenshot Insta Eloise Van Oranje
eloise
KLIK HIER

Beeld: ANP, Instagram @kungahuset, @koninklijkhuis, @belgianroyalpalace, @courgrandducale, @eloisevanoranje

#Royaltynl