Mathilde, Emmanuel En Eleonore

Mathilde en haar bloemetjesjurken

Niets mis met een goede floral print. Mathilde snapt dat en kleedt zich graag en vaak in een mooie bloemetjesjurk. Vast niet gekocht op de Albert Cuyp-markt.

Sommige royals zweren bij de krijtstreep. En andere zijn meer van de egale kleuren. Mathilde kan van alles hebben en wat opvalt is dat haar jurken vaak bloemen tonen. We zetten de mooiste exemplaren voor je op een rijtje.

Bont

Heerlijk kleurrijk en een beetje anders-dan-anders. Met een bloemenprint all-over valt Mathilde op in deze jurk.

Rood

Fantastische rode jurk met grove witte bloemenprint. Ze droeg het ‘kleed’ tijdens één van de finaleavonden van de Koningin Elisabethwedstrijd, een muziekwedstrijd.

Garden dress

Een jurk die meteen een buiten-vibe oproept. Groen en absoluut wat aan de degelijke kant, maar daarmee zeker niet minder mooi.

Sjaaltje

Een bijna oriëntaalse print. Let ook even op het bijpassende geknoopte sjaaltje. Ze droeg de jurk in Zuid-Afrika.

Zijde

Zalig zijde en wederom de keuze voor groen. Mathilde is het middelpunt op deze foto en de bloemenprint wint opnieuw.

Classy

Wij moesten twee keer kijken! De outfit, het hoedje en zelfs de houding deden vermoeden dat dit Máxima kon zijn! Het is toch echt Mathilde en wat een classy grijze jurk met okergekleurde bloemen.

Congo

Onze hekkensluiter is deze videocompilatie van het bezoek van het koninklijk paar aan Congo. De eerste twee outfits die je ziet zijn.. bloemetjesjurken! Wat een fleurigheid. Wij hopen op meer in de toekomst.

Beeld: Instagram @belgianroyalpalace

#RoyaltyNL