4x royals in herfstmode

Er is geen ontkennen meer aan, het is herfst! Met de regenval van de afgelopen dagen en de opgeschroefde werkbezoeken die de meeste royals weer afleggen, is het tijd om de blik eens te richten op wat zij aantrekken dit seizoen.

Op de hoofdfoto bij dit artikel zie je Harry en Meghan, en wel in het voorjaar. Niets geen herfst dus, maar wel een passend beeld vanwege de paraplu. Over het tot stand komen van de foto vertelde de fotograaf een mooi verhaal destijds.

We zoomen in op royals in hun herfst-outfit. Want kouder, natter en grijzer weer is simpelweg geen reden voor hen om er saaier uit te zien!

Sonja van Noorwegen schittert in deze mooie mantel. Het okergeel dat ze draagt, staat haar prachtig.

Sonja Noorwegen September 2020 Instagram

Máxima is slim: ze draagt een modieus maar wél comfortabel warm jasje dat past bij de rest van haar outfit. Als je goed kijkt, spot je zelfs dat ze handschoenen draagt. Geen wollen exemplaren, wel zijde of satijn.

Máxima Herfstmode

In Denemarken valt het ook met bakken uit de lucht. Op deze foto van een paar dagen geleden zien we kroonprins Frederik in een stijlvolle, grijze tussenjas. Gewapend met paraplu, want dat is wel nodig…

Frederik Herfstmode

En de Zweedse royals gaan voor mantels en jassen. Zo te zien is het windje stevig, Daniel houdt zijn jas goed dicht Silvia draagt al handschoenen en Carl Gustaf heeft bijna een Marilyn Monroe-momentje.

Zweedse Royals Herfstmode

Beeld: Instagram @detnorskekongehus, @koninklijkhuis, @detdanskekongehus, @kungahuset, ANP/EPA