familiefoto

Zien: Noorse koninklijke familie deelt nieuwe familiefoto

De Noorse koninklijke familie is samen Pasen aan het vieren en delen een mooie foto, waarop ook koning Harald te zien is. 

Koning Harald is al jaren aan het kwakkelen met zijn gezondheid. Deze maand nog kreeg hij een permanente pacemaker, nadat hij tijdens een vakantie in Maleisië een tijdelijke pacemaker had gekregen. Zijn hartslag was daar uitzonderlijk laag geworden door een infectie die hij had opgelopen. Inmiddels gaat het gelukkig beter met zijn gezondheid. 

Vrolijke familiefoto

Het Noorse hof deelt speciaal voor Pasen een gezinsfoto van de Noorse koninklijke familie. Koning Harald, koningin Sonja, kroonprins Haakon, kroonprinses Mette-Marit en hun twee kinderen Ingrid Alexandra en Sverre Magnus staan stralend op de nieuwe familiefoto. Koning Harald is voor het eerst sinds zijn ziekenhuisopname in Maleisië vorige maand weer te zien op een foto. 

Lees ook: Koning Harald is uit het ziekenhuis ontslagen

Nog met ziekteverlof

Ook al staat koning Harald met een grote glimlach op de foto, toch is hij nog met ziekteverlof. Hij is nog steeds herstellende van zijn operatie. Verwacht wordt dat hij in de maand april weer aan het werk gaat. Welke datum het precies wordt, dat is nog even afwachten. 

Lees ook: Leuk: Paas-berichtjes van royals op social media

Post op social media

De foto werd door het Noorse hof op social media gedeeld. Onder de post stond de volgende boodschap: “De koninklijke familie wenst iedereen een vrolijk Pasen. Het koninklijk paar en de kroonprinselijke familie zijn aan het begin van de paasweek bijeengekomen in het koninklijke paleis van Bygdø.” Dit koninklijke paleis is ook wel de officiële zomerresidentie van koning Harald. 

Lees ook: Zien: oude familiefoto’s van Albert van Monaco

Tip van de redactie

Deze glazen kroon theelichthouder straalt landelijke romantiek uit. Kaarslicht tovert er een warme gloed in. Perfect te combineren met andere theelichthouders voor een sfeervol geheel. Voor meer informatie klik op onderstaande button. 

TEKST VERA GULDEMEESTER
BEELD GETTYIMAGES

Meer verhalen lezen? Neem nu een digitaal abonnement op Royalty

#Royaltynl