Ingrid Alexandra

Ingrid Alexandra sluit ‘Russetid’ af

In Noorwegen hebben ze een bijzondere afstudeertraditie: Russetid. Ook voor Ingrid Alexandra de laatste kans om uit de band te springen.

Scholieren vieren met Russetid dat ze er 13 jaar school op hebben zitten. Met veel feesten en compleet loos gaan, maar volgens prinses Ingrid Alexandra gaat het daar niet alleen om:

‘Het gaat ook over saamhorigheid, over vieren met vrienden en medestudenten.’

Angstaanjagend

Op Instagram schrijft Ingrid Alexandra:

‘Nu naderen we het einde van een periode van 13 jaar van ups en downs! Er zijn dagen geweest dat het moeilijk was om ’s ochtends op te staan, angstaanjagend om naar school te gaan en stressvolle periodes voor toetsen, examens en examens. Maar er zijn ook dagen geweest dat we nieuwe vrienden hebben gevonden, geïnspireerd zijn door een leraar of iets hebben afgemaakt waar we al te lang mee bezig zijn.’

Trots

‘In het Russische tijdperk is het belangrijk om degenen te herinneren die te maken hebben gehad met uitsluiting, pesten of degenen die om verschillende redenen de bovenbouw van het voortgezet onderwijs niet hebben kunnen afmaken. Daarom hoop ik dat iedereen onthoudt dat het niet te laat is om nieuwe mensen te leren kennen.’

‘We moeten niet vergeten te vieren, want we hebben een lange weg afgelegd. Ik hoop dat je net zo trots bent als ik op hoeveel we hebben geleerd en ontwikkeld sinds de eerste schooldag in de eerste klas. Ik hoop dat iedereen een geweldige Russetid heeft, vergeet niet om voor elkaar te zorgen.

chanel
KLIK HIER

detnorskekongehus

#Royaltynl

I