GRAVIN ELOISE

Zien: hier liep gravin Eloise stage in New York 

Gravin Eloise heeft haar laatste stagedag in New York alweer achter de rug. Waar liep ze de afgelopen maanden stage en hoe vond ze het? 

Eloise van Oranje verbleef de afgelopen maanden in New York voor haar stage. Op Instagram hield ze al haar volgers op de hoogte van haar verblijf in de grote stad. Over één ding deelde ze niets: haar stage. Tot nu! 

Anoniem leven

Voor haar reis naar New York vertelde Gravin Eloise dat ze erg veel zin in had, vooral omdat ze in New York niet zou opvallen en een anoniem leven kon leiden. Dit zat er in Nederland, mede doordat ze een influencer is, niet meer in. 

Stage in New York 

De afgelopen week heeft Eloise haar stage in New York kunnen afronden. Maar waar liep ze al die maanden nou stage? Ze deelde dit op het social media account van het Nederlandse tijdschrift Harper’s Bazaar. “Ik heb stage gelopen bij Otrium, een Nederlands bedrijf. Het is een online fashion outflet dat als missie heeft dat elk kledingstuk gedragen moet worden. Dus wat ze doen is, ze bieden een platform aan voor bedrijven om hun oude inventaris en oude stock te verkopen.”

Opzetten donatieplatform

Gravin Eloise vervolgt: “Ik zat in het sustainability team, en dan meer aan de communicatie kant. Dus helpen met de vormgeving tot aan het opzetten van een donatieplatform.” En daar weet de gravin, die in Nederland haar eigen winkel My Lima Lima heeft, natuurlijk alles van. Ze kon haar eigen kennis dan ook inzetten tijdens haar stage. 

Lees ook: Dit zijn de favoriete restaurants van Eloise in New York

Verplicht naar het buitenland 

De gravin gaf op het social media account van Harper’s Bazaar ook nog uitleg waarom ze voor een stage naar het buitenland ging. “Je hebt hier twee stages, de eerste is echt in een hotel. Normaal moet je de stage verplicht in het buitenland doen. Maar met corona was dat een beetje moeilijk, dus heb ik uiteindelijk een stageplek in Amsterdam gevonden. Daar heb ik echt nul spijt van gehad.” Na deze stage in Amsterdam wilde ze haar tweede stage wel écht in het buitenland doen en dan wel in New York. Bekijk haar hele verhaal hieronder.

TEKST VERA GULDEMEESTER
BEELD ANP/INSTAGRAM