Ariane Headshot Zomer 2020

Zien: Ariane’s portretfoto’s door de jaren heen

Prinses Ariane mocht afgelopen weekend alweer 14 kaarsjes uitblazen. Op Instagram werd ter gelegenheid daarvan een portretfoto van haar gedeeld uit de ‘zomer-shoot’ van 2020. Laten we eens op een rijtje zetten welke foto’s er nog meer van haar zijn geschoten en gedeeld!

Met regelmaat trakteren jarige royals ons op gloednieuwe foto’s, die meestal kort voor hun daadwerkelijke verjaardag zijn genomen. Het ene koningshuis pakt dat wat ‘losser’ en moderner aan dan het andere. Soms zijn de portretfoto’s ook wat ‘stijfjes’. En niet zelden maken ze het zichzelf nóg wat gemakkelijker, door een foto te ‘recyclen’. Zo zijn er tijdens de coronapandemie minder fotoshoots dan in normale jaren. En dat kan natuurlijk ook prima: een foto op herhaling.

Ook de foto die van Ariane werd gedeeld op haar verjaardag, afgelopen zaterdag, was er eentje die je wellicht al herkende. Een beeld dat tegelijkertijd met de zomerfoto’s van ons koninklijke gezin werd geschoten. Dus laten we dan ook eens de voorgaande plaatjes van de jongste dochter van Willem-Alexander en Máxima onder elkaar zetten. Ariane in beeld door de jaren heen:

Ariane in 2012, wat een lief snoetje en een mooie haarband.

Ariane Foto 1

En dit is 2016. Alweer heel wat ‘wijzer’. Een leuke buitenfoto.

Ariane Foto 2

Dit plaatje komt uit 2017. En werd speciaal voor Willem-Alexanders 50ste verjaardag gemaakt.

Ariane Foto 4

Ariane werd door Erwin Olaf – een van ’s lands bekendste fotografen – ook prachtig op de foto gezet in 2018. Zussen Amalia en Alexia poseerden op eenzelfde manier destijds.

Ariane Foto 3

En we sluiten af met haar recente verjaardagsfoto. Zoals gezegd is het geen gloednieuw beeld. Maar dat deert niet! We vinden deze met de slotjesbeugel en de witte linnen jurk lief en aansprekend.

Ariane Foto 5

LEES OOK:

Column Marc: Máxima is een knuffelmoeder

Meer lezen over royals? Bestel snel uw digitale versie van Royalty.

Beeld: Koninklijk Huis / RVD

Geef een reactie

Gerelateerde artikelen