Mabel

Zaria grote verrassing bij Holland Festival

Begin juni kwam in het kielzog van de prinsessen Beatrix en Mabel zowaar gravin Zaria mee naar het Holland Festival.

Dat mag een unicum genoemd worden, want na 2018 bij de 80ste verjaardagsviering van Beatrix is Zaria niet meer gesignaleerd in Nederland bij officiële gelegenheden. Gravin Zaria – geen lid van het Koninklijk Huis – is op 18 juni al weer zeventien jaar geworden en toont een heel andere verschijning dan het jonge ‘meisje’ van vijf jaar geleden.

Reiss

Gekleed in een volwassen, chique ivoorkleurige jumpsuit van Reiss met sportieve blazer en bijpassende witte sleehakken. Een mooi contrast met Mabel, die in een zijden unisex broek en blouse met typisch Mao kraagje verscheen van de Franse designer Pierre-Louis Mascia.

Dessinontwerper

De mode-ontwerper die zich eerder een dessinontwerper voelt, is beroemd om het combineren van uiteenlopende prints. Met een brutaliteit en een bijzonder groot grafisch gevoel ontwerpt hij de meest originele kledingstukken. Ooit begon hij als mode-illustrator voor tijdschriften als Vogue USA en Elle.

Lees verder in Royalty-magazine, dat nu in de winkel ligt. Of neem zo’n handig en voordelog abonnement.

Tip van de redactie

Of je nou de Vierdaagse loop tof de hele dag op hoge hakken moet lopen, je wil absoluut geen blaren of pijnlijke voeten. Doe je voeten een plezier en gebruik loperswol als natuurlijke teenspreider. Voor meer informatie klik op onderstaande button.

Loperswol
Loperswol
Bekijk bij Bol