Amalia In Madrid

Was Amalia alleen in Madrid?

Prinses Amalia heeft een privéreis naar Spanje gemaakt, waarvan enkele details nu bekend zijn. De vraag blijft: was ze er met Boris?

Prinses Amalia heeft twee jaar twee geleden al een privéreis naar Spanje gemaakt. Sindsdien is ze vaak in de Spaanse stad gesignaleerd. De vraag blijft: was ze er met haar goede vriend Boris?

Het Spaanse blad Diez Minutos was erbij toen de kroonprinses in mei 2022 in Madrid arriveerde, in  het gezelschap van een andere jonge vrouw en beveiligingspersoneel. Het gezelschap verbleef toen in een hotel in de Calle de Velázquez, in de wijk Castellana in het hart van de stad.

Prinses Amalia in Madrid

De reden voor het bezoek van prinses Amalia in Madrid werd ook toen niet bekendgemaakt, wat in de Spaanse pers al twee jaar voor speculaties zorgt over een ontmoeting over haar vermeende verkering.  

Het was niet de eerste keer dat Amalia Spanje bezoekt, maar het is voor zover bekend wel voor het eerst dat zij zonder haar ouders naar het land reist.

kleding Amalia

Maxima en Willem-Alexander

De koninklijke familie heeft een bijzondere band met Spanje. Zo is Sevilla de plaats waar koning Willem-Alexander en koningin Máxima elkaar in 1999 voor het eerst ontmoetten. En het is natuurlijk ook geen geheim dat prinses Amalia vloeiend Spaans spreekt.

Staatsiefoto Anton Corbijn Willem Alexander Maxima
Foto Anton Corbijn Willem Alexander Maxima

Amalia en Boris

Het Spaanse blad Vanitatis schrijft ook regelmatig over de bezoeken van Amalia aan Madrid: “Sinds Amalia in januari met haar moeder door de straten van Madrid werd gefotografeerd, gaan er sterke geruchten rond. (…) Er zijn veel getuigen geweest die haar in de maanden hebben gezien. De RVD heeft hier echter geen iinformatie over willen verstrekken.” Volgens de ‘getuigen’ zou Amalia niet alleen zijn geweest in Madrid. Of het Boris was die aan haar zijde door de straten van Madrid liep, dat hopen we binnenkort te horen.

Amalia En Boris
Boris

Van haar nicht Eloise weten we dat ook pas na twee jaar bekend werd gemaakt dat ze al lange tijd een geliefde had. Het zou dus niet vreemd zijn dat Amalia eerst nog een tijdje haar Spaanse verkering uit de media wil houden. Maar omdat we ontzettend nieuwsgierig zijn, vragen we af en toe aan onze Spaanse collega’s om eens goed op te letten of ze Amalia en Boris niet ergens in een restaurant zien zitten samen.

De vraag of Amalia alleen in Madrid was durven we wel met een volmondig nee te beantwoorden. Maar met wie, dat blijft nog even geheim.

LEES OOK: VERHUIST AMALIA VOOR VRIEND BORIS NAAR SPANJE?

Tip van de redactie

Reis je net zoals Amalia graag in stijl? Ontdek deze luxe ONYX handbagage koffer. Speciaal voor de verfijnde reiziger. Voor meer info klik op onderstaande button.

Meer lezen over royals? Neem snel een (digitaal) abonnement op Royalty.

TEKST MANON DAELMANS

BEELD GETTYIMAGES

Bron: Diez Minutos/Lecturas/Vanitatis