Eloise

Tijdlijn: Eloise van kleutertje tot gravinfluencer

Best knap, hoe deze studente aan de Hotelschool het heft in eigen handen heeft genomen en een naam voor zichzelf heeft gemaakt..

Eloise werd geboren op 8 juni 2002. Het eerste kind van Constantijn en Laurentien. Erna volgden nog broertje Claus-Casimir (2004) en zusje Leonore (2006). Eloise is tweedejaarsstudent en woonde het eerste studiejaar op de campus bij haar Hogeschool, de Hotelschool in Amsterdam. Inmiddels is ze naar Amsterdam centrum verhuisd, ze woont er in een appartement met 2 vriendinnen.

De vrolijke, actieve en openhartige ‘gravinfluencer’ deelt veel van haar leventje. Dat doet ze het meest via Instagram. Onlangs nog plaatste ze een prachtige foto van haar met moeder Laurentien. Maar het is in haar Stories waar de echte actie plaatsvindt. Updates over wat ze aan het doen is, vakantiekiekjes, studie-vorderingen en ook met regelmaat een ask-me-anything-sessie. En op die manier komen haar volgers steeds wat meer over Eloise te weten. Wat de achtergrondfoto op haar telefoon is, bijvoorbeeld. Of wat momenteel haar favoriete outfit is. Over outfits gesproken: Eloise heeft eigenhandig het ’thriften’ van kleding naar een hoger niveau getild in Nederland. Ze shopt en draagt graag tweedehands outfits en heeft meermaals laten zien welke van haar eigen items ze te koop aanbiedt via onder meer Vinted.

We hebben een tijdlijn met leuke foto’s voor je. Globaal van kleutertje tot ‘gravinfluencer’. Kijk mee naar Eloise in vogelvlucht!

De echte rijkdom van Beatrix: op de foto met bijna al haar kleinkinderen. Bijna, want op het moment dat deze foto werd genomen, was Ariane nog niet geboren! Eloise steelt hier al de show, met haar blije glimlach. Ze houdt kersvers zusje Leonore goed vast.

Beatrix Met Kleinkinderne In 2006

Vorig jaar deelde Eloise deze foto van zichzelf in haar Stories. Als reactie op het verzoekje van een volger ‘hoe zag je eruit toen je klein was?’. Wat een droppie, hè?

Eloise Jong

Je weet dat de koninklijke familie ieder jaar gaat skiën in Lech, Oostenrijk. Met uitzondering van jaren waarin een pandemie heerst dan. Hieronder zie je een gezellige gezinsfoto, uit februari 2016.

Lech 2016 Eloise En Haar Familie Anp

Ze is een echt familiemens. Komt graag thuis, wandelt dan ook met de hond en deelt af en toe een throwback: deze met broertje Claus-Casimir is té leuk.

Eloise En Claus Casimir 2016 Screenshot Instagram

Die voorliefde voor mode zat er als jonge tiener al in. Hier poseert Eloise in een zomerjurkje. Ze gebruikte de foto een tijdje lang als haar profielfoto op Instagram, in 2018.

Eloise In Zomerjurk Screenshot Foto Uit Zomer 2018 Instagram

Even gek doen met zusje Leonore. Quality time.

Eloise Met Zusje Leonore In 2018 Screenshot Instagram

En natuurlijk mag ook een plaatje van Eloise met beugel niet ontbreken. Hoezo, een echte puberfoto?! Deze komt uit 2019.

Eloise Met Beugel En Met Vriendin Winter 2019 Screenshot Instagram

In de vroege zomer van 2020 mochten Eloise en haar vriendinnen hun diploma gaan ophalen. Ze slaagde voor haar VWO. En daarna begon dus het studentenleven.

Eloise Diplomauitreiking Zomer 2020 Screenshot Instagram

Van dat eerste jaar als studente konden we op-en-top meegenieten. Ze deelde foto’s waarop ze aan het leren was, snackavondjes had, onderweg was naar haar bijbaan en… liet ons kennismaken met de opruimwoede die ze af en toe had op haar studentenkamer.

Eloise Screenshot 1

Inmiddels heeft ze een eigen lifestyleboek op haar naam staan. En samenwerkingen met enkele prominente mensen en merken. Wat gaat het goed met Eloise! We zijn ontzettend benieuwd wat de toekomst nog voor haar brengt..

Eloise Met Haar Boek Screenshot Instagram
eloise
KLIK HIER

Beeld: ANP, Instagram @eloisevanoranje, @koninklijkhuis / RVD